لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



طرز تهیه خورشت قیمه با گوشت شتر مرغ

خورشت قیمه با گوشت شتر مرغ غذای ایرانی بسیار خوشمزه ای است که می توانید طرز تهیه ی آن را در آشپزخانه کافی نت ببینید.


مواد لازم برای تهیه خورشت قیمه با گوشت شتر مرغ
    گوشت شتر مرغ 300 گرم
    لپه یک لیوان
    لیمو عمانی 4 الی 5 عدد
    پیاز نگینی سرخ شده 1 عدد
    رب گوجه 3 قاشق غذاخوری
    گوجه فرنگی (در صورت تمایل 3-4 عدد)
    نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران و دارچین به مقدار لازم

 

طرز تهیه خورشت قیمه با گوشت شتر مرغ
پیاز را نگینی خرد کرده مقداری روغن میریزم تا پیاز طلایی شود. سپس گوشت شتر مرغ را خرد کرده شسته به پیاز تفت داده شده اضافه میکنیم. سپس زردچوبه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم. با توجه به رنگ ربی که استفاده میکنید . حدود 3 قاشق رب به گوشت در حال تفت اضافه میکنیم. البته من سه چهار عدد گوجه فرنگی را هم رنده کردم در ظرفی ریختم. وقتی خوب آبش کشیده شد، همراه رب به گوشت اضافه کردم. درب زود پز را برای بیست دقیقه تا نیم ساعت میبندیم تا کمی گوشت بپزه. بعد از نیم پخت شدن گوشت درب زود پز را باز کنید.

طرز تهیه خورشت قیمه با گوشت شتر مرغ

قبلا لپه را خیس کنید و لیمو عمانی را هم در مقداری آب خیس کنید و کنار بگذارید. لپه از پیش خیس کرده را در کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی لپه گرفته شود. (نباید لپه سرخ بشه چون سفت میشه) فقط در حدی که بوی خامی نده سپس به گوشت اضافه کنید و لیمو عمانی هایی را که قبلا شسته اید و خیس کردید را از چند نقطه سوراخ کنید (با چنگال هم میشه ولی من با بیشتر دوست دارم چون ترشی لیمو خارج میشه با چنگال که سوراخ میکنید تمام روغن قیمه داخل لیمو عمانی میشینه). اگر هم لیمو عمانی در دسترس ندارید از پره های لیمو عمانی در آخر پخت به قیمه اضافه کنید. خوب بعد از ریختن لپه تفت داده شده، لیمو عمانی سوراخ شده را هم اضافه می کنیم و بعد درب زود پز را میبندیم وبه مدت یک رب میذاریم بپزه.

بعد از یک ربع، سریع درب زود پز را باز کنید چون اگر زیاد بذارید لپه ها له میشه، با تجربه مهارتش رو به دست میارید. بعد از پخت لپه و لیمو عمانی، نمک، دارچین و زعفران را به خورشت قیمه خوش رنگ و لعاب مون اضافه میکنیم تا عطر و مزه اش هم کامل بشه. بعداز جا افتادن هم در ظرف کشیده و با پلویی که درست کردیم نوش جان میکنیم.

اگر خواستید در قابلمه معمولی قیمه را درست کنید، بعد از تفت دادن پیاز و گوشت، لپه را به همراه گوشت تفت میدیم. سپس رب و گوجه و زردچوبه آن را اضافه میکنیم و آب میریزم و میذاریم تا یک ساعت گوشت و لپه نیم پخت بشه. بعد لیمو عمانی را داخل خورش ریخته میگذاریم یه نیم ساعتی هم اون بپزه. بعد رب و گوجه و نمک و زعفران و دارچین را اضافه میکنیم و یک ربع دیگه زمان میدیم تا جا بیوفته. یعنی خورش باید پخته و جا افتاده و به روغن افتاده باشه. سیب زمینی ها را هم خلالی خرد کرده و در مقداری روغن سرخ میکنیم و در آخر که خورشت قیمه را در ظرف میکشیم وسط یا کنار خورشت میریزیم.

نکته خورشت قیمه
    لپه باید در عین حالی که خوب پخته، له و لورده نشده باشه
    گوشت و لیمو عمانی هم خوب پخته باشه ولی له نشده باشه
    نمک و ادویه های خورشت را باید در آخر ریخت تا بو و طعم خوبش در حین پخت از بین نره.

طرز تهیه خورشت قیمه با گوشت شتر مرغ

نکات تکمیلی در مورد خورشت قیمه با گوشت شتر مرغ
    خورشت قیمه با گوشت شتر مرغ جزو انواع خورش میباشد
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
    خورشت قیمه با گوشت شتر مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
    همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه خورشت قیمه با گوشت شتر مرغ

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:



{vote}
0
رتبه این صفحه
امتیاز دهید
به کافی نت IR
امتیاز دهید