لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download


فایل استـور : قالب فوق حرفه ای نقاش

قالب نقاش boostrap عنوان برنامه : قالب فوق حرفه ای نقاش
قیمت : 17,000 تومان
نوع فایل : سورس قالب

در ادامه سری قالب های بوت استرپ Bootstrap اینار هم یک قالب فوق العاده جذاب و حرفه ای رو براتون آماده کردیم با نام نقاش ! این قالب ویژه شرکت ها ، کارخانه ها ، نقاش های ساختمان و کلا کسانی که در زمینه دکوراسیون داخلی فعالیت دارند بسیار مناسب و ایده آل است. کلیه صفحات با جلوه های ویژه نمایش داده می شوند و کلیه صفحات مورد نیاز از قبیل معرفی کار ، تعرفه ، آلبوم نمونه کار ، خدمات و پشتیبانی در قالب قرار داده شده است.

 

 

طرز تهیه کاپ کیک خوشمزه شکلاتی موزی

طرز تهیه کاپ کیک خوشمزه شکلاتی موزی

کاپ کیک شکلاتی موزی یه کیک ساده و کم دردسر که هم فوق خوشمزه است و هم به دلیل داشتن روغن مایع تا چند روز به خوبی داخل یخچال میمونه و کیفیتش رو از دست نمیده و سفت نمیشه. برای همین گزینه خوبیه برای وقتایی که مهمونی دارید.

 

مواد لازم برای کاپ کیک شکلاتی موزی
1 پیمانه (200 گرم) شکر سفید
1 پیمانه (130 گرم) آرد همه منظوره
1/3 پیمانه (35 گرم) پودر کاکائو
3/4 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
3/4 قاشق چای خوری بیکینگ سودا
1/4 قاشق چای خوری نمک
1 عدد تخم مرغ بزرگ
1/2 پیمانه موز رسیده له شده (تقریبا یک عدد موز متوسط)
1/2 پیمانه (120 میلی لیتر) آب گرم
1/4 پیمانه (60 میلی لیتر) شیر
1/4 پیمانه (60 میلی لیتر) روغن مایع گیاهی، ذرت، کانولا و یا هرروغن بدون بو دیگه
3/4 قاشق چای خوری عصاره وانیل خالص

مواد لازم برای فراستینگ فاج شکلاتی
3 اونس (90 گرم) شکلات تلخ
1/2 پیمانه (113 گرم) کره، به دمای اتاق رسیده باشه
1 پیمانه (120 گرم) پودر قند یا پودر شکر، الک شده
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل خالص

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی موزی
فر رو با حرارت 350 درجه فارنهایت معادل 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. یه قالب مافین 12 تایی با سایز معمولی هم نیاز داریم. لاینرها رو بذارید داخل قالب و یا اینکه قالب رو با کره یا اسپری روغن چرب کنید.
داخل یک کاسه بزرگ آرد، شکر، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، بیکینگ سودا و نمک رو با هم ویسک کنید.
برای این کیک موز رسیده کاملا شیرین نیاز داریم. تو پست مافین موزی نوشتم که چطور موز رسیده برای مواقع ضروری فریز کنید.
داخل یه کاسه دیگه موز رو له کنید و تخم مرغ، آب، شیر، روغن و عصاره وانیل رو هم بهش اضافه کنید و کاملا هم بزنید.
وسط مواد خشک یه گودال درست کنید و مواد تر رو بریزید داخلش و هم بزنید (یا ویسک کنید) تا همه مواد کاملا مخلوط بشن و یه خمیر تقریبا شل داشته باشید.
با اسکوپ بستنی یا قاشق یا یه ملاقه کوچیک و یا حتی با کمک پارچ اندازه گیری سه چهارم لاینرها رو با مواد کیک پر کنید.
کاپ کیک ها رو برای 20 دقیقه یا تا زمانی که تستر از وسط کیک ها تمیز بیرون بیاد، بذارید داخل فر.
بعد از پختن کیک ها بذارید کاملا سرد بشن تا برای تزئین با فراستینگ آماده باشن.
 
طرز تهیه فراستینگ فاج شکلاتی
شکلات رو به روش بن ماری (روی بخار آب درحال جوش) و یا داخل مایکروفر ذوب کنید و بذارید سرد بشه و به دمای اتاق برسه.
داخل کاسه استند میکسر یا با همزن دستی کره رو برای یک دقیقه هم بزنید تا کاملا نرم و کرمی بشه. پودر قند رو بهش اضافه کنید و حدود دو دقیقه دیگه با سرعت متوسط رو به بالا هم بزنید تا کاملا سبک و ابری بشه و بعد وانیل رو هم بهش اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشه. در آخر شکلات رو (که حتما باید به دمای اتاق رسیده باشه، چون اگه گرم باشه کره رو آب میکنه و فراستینگ خراب میشه) به باترکریم اضافه کنید و با سرعت پایین هم بزنید تا شکلات داخل کرم مخلوط بشه. سرعت همزن رو زیاد کنید و با سرعت متوسط رو به بالا برای 2 تا 3 دقیقه دیگه هم بزنید تا یه فراستینگ صاف، کرمی و کاملا سبک داشته باشید.حالا با این فراستینگ میتونید کاپ کیک ها رو به هرشکلی که دوست دارید تزئین کنید.با این مقدار مواد 12 تا کاپ کیک با سایز معمولی خواهیم داشت. 

نکات تکمیلی در مورد کاپ کیک شکلاتی
    کاپ کیک شکلاتی جزو کیک و شیرینی - مافین و کاپ میباشد
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40 دقیقه
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
    کاپ کیک شکلاتی را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

1 ستاره
لطفا رای دهید!

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود