لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : قالب بسیار زیبا هنرمند 2017

قالب فوق العاده زیبا 2017 عنوان برنامه : قالب بسیار زیبا هنرمند 2017
قیمت : 22,000 تومان
نوع فایل : سورس قالب

دراین مطلب قالب بسیار زیبا و فوق العاده رو برای شما عزیزان آماده کردیم ، که در هیچ سایتی تاکنون منتشر نشده است. افکت های جذاب با تکنولوژی Bootstrap و کتابخانه های جی کوئری زیبایی خاصی را به این قالب بخشیده است. این قالب بیشتر مناسب صفحات معرفی هنرمندان ، صفحات شخصی ، صفحات معرفی یک محصول خاص مانند بازی ، ترانه ، برنامه می باشد. تصاویر بکار برده شده در این قالب (احسان خواجه امیری) تنها جهت معرفی قالب می باشد . لذا این هنرمند اینگونه صفحه ای با طرح قالب ما ندارد. دمو و توضیحات بیشتر را در ادامه مطلب دنبال کنید...



آموزش تصویری تزیین میوه های مختلف با ژله

آموزش تصویری تزیین میوه های مختلف با ژله

ژله ها از انواع دسر های خوشمزه هستند که شما می توانید آن ها را با انواع میوه های فصل و شکلات های رنگی و … تزیین کنید. تزیین ژله با میوه کار راحتی است که در این بخش از سفره آرایی مدل هایی از تزیین زیبا ژله با میوه را در اختیار شما دوستان عزیز قرار داده ایم.

تزیین ژله نیازمند ایده های خلاقانه و استعداد است. ژله های مختلف را می توانید با انواع برش های زیبای میوه جات تزیین کنید. در این بخش مدل های متنوع و زیبایی از تزیین ژله با میوه را مشاهده خواهید کرد لطفا تا پایان این مطلب همراه ما باشید.

مواد اولیه :
پرتقال ۹ عدد
پودر ژله ۶ بسته (با ۶ رنگ و طعم مختلف)

طرز تهیه:
پرتقال ها رو شسته و از وسط نصف میکنیم.حالا میتونیم میوه رو از پوست جدا کنیم و برای مصرف کنار بذاریم و یا با آبمیوه گیری پوست ها رو از میوه جدا کنیم (بدون آسیب زدن به پوست پرتقال).حالا ژله ها رو با رنگهای دلخواه طبق دستورالعمل روی بسته بندی ژله، آماده میکنیم و تو ۱۸ پوست پرتقال آماده که از قبل تو قالب مافین یا کاپ کیک قرار دادیم، میریزیم و تو یخچال میذاریم.بعد از اینکه ژله آماده شد، از یخچال بیرون میاریم و هر پرتقال رو با چاقویی تیز به ۳ یا ۴ برش تقسیم میکنیم که تعداد برشها بستگی به سایز پرتقال ها و ضخامت دلخواه برشها داره.از این ژله خوشمزه و در عین حال زیبا لذت ببرید.

 

نکته: مسلما کمی از هر ژله اضافه میاد که میتونیم پرتقالهای بیشتری استفاده کنیم و پرتقال های ژله ای بیشتری تهیه کنیم و یا از اونها برای تهیه ژله تو ظرفهای دلخواه استفاده کنیم برای اینکه بعد از برش زدن پرتقالها، ژله ها آسیب نبینن و فرمشون رو از دست ندن؛ بهتره برای قرار دادن ژله توی یخچال، سطح ژله با کاغذ روغنی پوشیده بشه و بیش از زمان ذکر شده در دستورالعمل توی یخچال بمونه.

 

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود