Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی پریتی زینتا

بیوگرافی پریتی زینتا

نام اصلی : پریتی زینتا / Preity Zinta
تاریخ تولد : 31 ژانویه 1975
محل تولد : شیملا . هند
حرفه : بازیگر . تهیه کننده .روزنامه نگار
سالهای فعالیت : 1998 تاکنون
همسر : Gene Goodenough (2016 حال)

یوگرافی پریتی زینتا

زندگینامه

پریتی زینتا متولد ۳۱ ژانویهٔ ۱۹۷۵ یک بازیگر  اهل هند است. او را می‌توان جزو تنها کسانی که با مربع قدرت (شاهرخ خان، سلمان خان، امیر خان، ریتیک روشن) بازی کرده‌اند دانست.او دانش‌آموخته رشته روانشناسی جنایی است اما به دلیل زیبایی و اعتماد به نفس بالا ابتدا کار خود را به عنوان مجری شروع کرده و سپس به بازیگری روی آورد او در بیش از شصت فیلم بازی کرده و چندین جایزه برای بهترین بازیگر نقش اول و نقش مکمل دریافت کرده‌است. او همچنین در چند آهنگ نیز به همخوانی پرداخته‌است.

بیوگرافی پریتی زینتا

او سنین نوجوانی و جوانی چندین بار در گزینش بازیگری شرکت کرد اما هر بار به دلایلی موفق به انتخاب نشد. پس از ناامید شدن از بازیگری به مانکنی روی آورد و به خاطر چهره جذاب و فیزیک بدنی مناسب ظرف مدت کوتاهی به مدل موفقی تبدیل شد.

بیوگرافی پریتی زینتا

پس از مدتی بازی در فیلم (ازاعماق دل...) Dil Se در کنار هنرمندانی مانند شاهرخ خان به او پیشنهاد شد. او در این فیلم علی‌رغم نداشتن نقشی کلیدی با ارائه بازی زیبا مورد توجه قرار گرفت و بعد از آن با پیشنهادهای متعددی روبرو شد. از آن پس اکثر فیلمهای او با فروش خوبی در گیشه همراه بوده‌است.پریتی روزنامه‌نگار هم هست و در بی‌بی‌سی نیوز می‌نویسد.

بیوگرافی پریتی زینتا

Filmography
1998    Dil Se..
1998    Premante Idera
1998    Soldier
1999    Raja Kumarudu
1999    Sangharsh
1999    Dillagi
2000    Kya Kehna
2000    Har Dil Jo Pyar Karega
2000    Mission Kashmir
2001    Farz
2001    Chori Chori Chupke Chupke
2001    Dil Chahta Hai
2001    Yeh Raaste Hain Pyaar Ke
2002    Dil Hai Tumhaara
2003    The Hero: Love Story of a Spy
2003    Armaan
2003    Koi... Mil Gaya
2003    Kal Ho Naa Ho
2004    Lakshya Romila Dutta
2004    Dil Ne Jise Apna Kahaa
2004    Veer-Zaara
2005    Khullam Khulla Pyaar Karen
2005    Salaam Namaste
2006    Alag
2006    Ashu Trikha
2006    Krrish
2006    Kabhi Alvida Naa Kehna
2006    Jaan-E-Mann
2007    Jhoom Barabar Jhoom
2007    The Last Lear
2007    Om Shanti Om
2008    Har Pal
2008    Heaven on Earth
2008    Heroes
2008    Rab Ne Bana Di Jodi
2009    Kamaal Kayeel Raja
2009    Main Aurr Mrs Khanna
2013    Ishkq in Paris
2014    Happy Ending
2018    Welcome to New York
2018    Bhaiaji Superhit
2019    Dabangg 3

بیوگرافی پریتی زینتا


لطفا رای دهید !
(27 رای 5 از 5)

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود