Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1401 Calendar Download

بیوگرافی ریتیک روشن

بیوگرافی ریتیک روشن

نام اصلی : هرتیک روشن Hrithik Roshan
تاریخ تولد : 10 ژانویه 1974
محل تولد : بمبئی ،مهاراشترا
ملیت : هندی Indian
حرفه : بازیگر
سالهای فعالیت : 1986 تاکنون
همسر : سوزانا خان (2000 -2014)
فرزندان : 2

بیوگرافی ریتیک روشن

زندگینامه

ریتیک روشن یا هریتیک روشن متولد 10 ژانویه 1974 بازیگر اهل کشور هندوستان است یکی از مشهورترین و گران‌ترین بازیگران اهل هند است. او هچنین بخاطر مهارت‌هایش در رقص نیز شناخته می‌شود. او برنده چندین جایزه از جمله شش جایزه جایزه فیلم‌فیر و چهار جایزهٔ جایزه فیلم‌فیر بهترین بازیگر مرد شده‌ است.

بیوگرافی ریتیک روشن

ریتیک فرزند راکیش روشن از هنرپیشه‌های دهه‌های ۷۰ و ۸۰ میلادی و از کارگردانان موفق و سرشناس کنونی است. پدربزرگ هرتیک، کارگردان و تهیه کننده‌ای بزرگ در سینمای بالیوود بوده و عمویش نیز یک آهنگساز معروف محسوب می‌شود. با این حساب عجیب نیست که هرتیک به این حوزه وارد شده و شاید انتظار می‌رفت که بیش از این‌ها نیز موفق ظاهر شود.

بیوگرافی ریتیک روشن

وی بازیگری را در دههٔ ۸۰ میلادی و در هنگامی که بچه بود آغاز کرد. در سال ۲۰۰۰ با بازی در فیلم "Kaho Naa... Pyaar Hai" به‌طور جدی وارد عرصهٔ بازیگری شد. ریتیک روشن یکی از بازیگران هندی است که مجسمه‌اش در موزه مادام توسو قرار دارد. هرتیک اگر چه امروز بازیگری موفق است، اما این راه را از کودکی خود آغاز کرده و سال‌هاست که به دنیای هنر وابستگی دارد. او توانسته به لحاظ کسب ثروت گام‌های بزرگی بردارد و اکنون یکی از 10 مرد ثروتمند هندوستان شناخته می‌شود.

بیوگرافی ریتیک روشن

ورود او به عرصه بازیگری همان طور که گفتیم در 6 سالگی با بازی در فیلم آشا که کارگردانی‌اش بر عهده پدربزرگ وی بود، شروع شد. پس از آن در 12 سالگی در فیلم دیگری از پدربزرگش به نام Bhagwaan Dada بازی کرد و تاثیر بیشتری بر مخاطب گذاشت. وی توانست در سال 2000 میلادی، نقشی در فیلم Kaho Naa Pyaar بازی کرده و در حقیقت پرونده‌اش در بالیوود، از این جا به طور رسمی شکل گرفت.

بیوگرافی ریتیک روشن

پس از آن وی توانست در کارهای بعدی‌اش، جوایز زیادی به دست بیاورد. در کارنامه جوایز وی، 4 جایزه بهترین بازیگر هندوستان را می‌بینیم. بیشتر علاقه‌مندان وی، عاشق رقص‌های هرتیک در فیلم‌های هندی هستند که همیشه با ساز و آواز همراه است. هریتیک از دوستان صمیمی سلمان خان؛ بازیگر مشهور سینمای هند است.

بیوگربیوگرافی ریتیک روشنافی ریتیک روشن

زندگی شخصی

او با سوزان خان که زنی مسلمان است، ازدواج کرد و ازدواج آن‌ها نیز در همان سال 2000 میلادی و مصادف با نخستین فیلم پررنگ هرتیک بود. اما پیوند زناشویی بین این دو، تنها به اندازه 14 سال به درازا کشیده و هرتیک و سوزان در سال 2014 میلادی، از یکدیگر طلاق رسمی گرفتند. (پیش از آن، حدود یک سال قبل، طلاق بین آن‌ها اتفاق افتاده بود.)

البته حاصل این زندگی مشترک، دو فرزند پسر بود که شباهت زیادی به پدر خویش دارند. حراحان در سال 2006 میلادی متولد شده و دو سال بعد یعنی در سال 2008 میلادی نیز هریدهان به دنیا آمد.

بیوگرافی ریتیک روشن

Filmography
1980     Aasha
1980     Aap Ke Deewane
1981     Aas Paas
1983     Aasra Pyaar Da
1986     Bhagwaan Dada
1987     Khudgarz
1993     King Uncle
1995     Karan Arjun
1997     Koyla
2000     Kaho Naa... Pyaar Hai
2000     Fiza
2000     Mission Kashmir
2001     Yaadein
2001     Kabhi Khushi Kabhie Gham
2002     Aap Mujhe Achche Lagne Lage
2002     Na Tum Jaano Na Hum
2002     Mujhse Dosti Karoge!
2003     Main Prem Ki Diwani Hoon
2003     Koi... Mil Gaya
2004     Lakshya
2006     Krrish
2006     Dhoom 2
2006     I See You
2007     Om Shanti Om
2008     Jodhaa Akbar
2008     Krazzy 4
2009     Luck by Chance
2010     Kites
2010     Guzaarish
2011     Zindagi Na Milegi Dobara
2011     Don 2
2012     Agneepath
2013     Main Krishna Hoon
2013     Krrish 3
2014     Bang Bang!
2015     Hey Bro
2016     Mohenjo Daro
2017     Kaabil
2017     Hrudayantar
2019     Super 30
2019     War
2022     Vikram Vedha
2023     Fighter

بیوگرافی ریتیک روشن


لطفا رای دهید !
   
+160
نقل قول [زهرا]

یعنی من عاشق این بازیگرم هر چی بگم کمه ازش خیلی خیلی اوکیه هم جذابه هم باحال

نقل قول [دیا]

چرا انقدر بیوگرافی هرتیک روشن و آیشواریا رای کوتاهه در صورتی که در بیوگرافی رانی موکرجی حتی فیلم هایی که بازی کرده هم اسم برد کردن و مراسم ازدواجش را هم توضیح دادن

نقل قول [دیا]

چقدر جذابه این آدم?

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود