Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی پوجا هگده

بیوگرافی پوجا هگده

نام اصلی : پوجا هگده Pooja Hegde
تاریخ تولد : 13 اکتبر 1990
محل تولد : بمبئی .مهاراشترا
ملیت : هندی Indian
حرفه : بازیگر .مدل
سالهای فعالیت : 2010 تاکنون

بیوگرافی پوجا هگده

زندگینامه

پوجا هگده متولد ۱۳ اکتبر ۱۹۹۰ بازیگر، مدل هندی است.از فیلم‌هایی که وی در آن نقش داشته است می‌توان به تپه مردگان، دانای کبیر و خانه شلوغ ۴ اشاره کرد.او در سال 2010 به عنوان زن سال هندوستان انتخاب شد .و در سال 2012 پا به دنیای بالیوود نهاد .حضور او در کنار هریتیک روشن در سال 2014 در فیلم ” موهانجو دارو ” او را در بالیوود درخشان تر کرده است.

بیوگرافی پوجا هگده

Filmography
2012    Mugamoodi
2014    Oka Laila Kosam
2014    Mukunda
2016    Mohenjo Daro
2017    Duvvada Jagannadham
2018    Rangasthalam
2018    Saakshyam
2018    Aravinda Sametha Veera Raghava
2019    Maharshi Pooja
2019    Gaddalakonda Ganesh
2019    Housefull 4
2020    Ala Vaikuntapuramlo
2020    Jaan


لطفا رای دهید !
(22 رای 5 از 5)

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود