Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی سوناکشی سینها

بیوگرافی سوناکشی سینها

نام اصلی : سوناکشی سینها Sonakshi Sinha
تاریخ تولد : 2 ژوئن 1987
محل تولد : پتنه، بهار، هند
محل زندگی : بمبئی
ملیت : هندی Indian
حرفه : بازیگر .خواننده
سالهای فعالیت : 2010 تاکنون

بیوگرافی سوناکشی سینها

زندگینامه

سوناکشی سینها متولد ۲ ژوئن ۱۹۸۷ بازیگر هندی است.از جمله فیلم‌هایی که او در آن بازی کرده‌است می‌توان به بازی در پسر سردار، آکیرا، تعطیلات اشاره کرد. سوناکشی سینها از یک خانواده هنری او فعالیت خود را در سینما به عنوان یک طراح صحنه و لباس آغاز نمود اولین نقش بازیگری را سال ۲۰۱۰ در یک فیلم دراماتیک در نقش همسر سلمان خان اجرا نمود و با بازی در این فیلم (عمل) توانست جایزه فلیم فیر سینمای هند را کسب نماید. از دیگر فیلم‌های سینها می‌توان به داد و بیداد کن پسر سردار و تعطیلات اشاره کرد.

بیوگرافی سوناکشی سینها

Filmography
2010    Dabangg
2012    Rowdy Rathore
2012    Joker
2012    OMG – Oh My God
2012    Son of Sardaar
2012    Dabangg 2
2013    Himmatwala
2013    Lootera
2013    Once Upon A Time In Mumbai Dobaara
2013    Boss
2013    Bullett Raja
2013    R... Rajkumar
2014    Holiday: A Soldier Is Never Off Duty
2014    Action Jackson
2014    Lingaa
2015    Tevar
2015    All Is Well
2016    Akira
2016    Force 2
2017    Noor
2017    Ittefaq
2018    Welcome to New York
2018    Happy Phirr Bhag Jayegi
2018    Yamla Pagla Deewana: Phir Se
2019    Total Dhamaal
2019    Kalank
2019    Khandaani Shafakhana
2019    Mission Mangal
2019    Laal Kaptaan
2019    Dabangg 3
2020    Bhuj: The Pride of India


لطفا رای دهید !
(17 رای 5 از 5)

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود