Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی واران دهاوان

بیوگرافی واران دهاوان

نام اصلی : واران دهاوان Varun Dhawan
تاریخ تولد : 24 آپریل 1987
محل تولد : بمبئی .مهاراشترا .هند
تحصیلات : Nottingham Trent University
حرفه : بازیگر
سالهای فعالیت : 2012 تاکنون

بیوگرافی واران دهاوان

زندگینامه

واران داوان متولد ۲۴ آوریل ۱۹۸۷ هنرپیشه اهل هند است که از سال ۲۰۱۲ میلادی تاکنون مشغول فعالیت در بالیوود است. وارون فرزند کارگردان هندی دیوید دهاوان است. او در دانشگاه ناتینگهام تحصیلات خود را در رشته مدیریت بازرگانی به پایان رسانده است.پس از آن وی به عنوان دستیار کارگردان با «کاران جوهر» و در فیلم پرفروش «من خان هستم» همکاری کرد و برای اولین بار در سال ۲۰۱۲ و در فیلم «دانش آموز سال» به کارگردانی کاران جوهر در کنار بازیگرانی چون آلیا بات و سیدارت مالوترا به ایفای نقش پرداخت.وی به همراه رانبیر کاپور و رانویر سینگ از نگاه منتقدان و تماشاگران سه ستاره برتر نسل جوان بالیوود می‌باشند.

بیوگرافی واران دهاوان
او فرزند دیوید داوان است. و فرزنده خوانده ی کارن جوهر می باشد او در کارنامه فیلم های خود دو فیلمی شکست خورده در گیشه دارد. فیلم های رسوایی و رقصنده خیابانی از فیلم هایی هستند که در گیشه شکست خوردند. وارون که قرار بود در ماه می با دوست دختر خود ناتاشا ازدواج کند به دلیل اینکه فیلم های جدیدش در گیشه شکست خوردن ازدواجش را به تاخیر انداخت تا روی فیلم جدیدش کولی نامبر وان تمرکز کند تا این فیلمش به خوبی در گیشه پیش برود.

بیوگرافی واران دهاوان

Filmography
2010    My Name Is Khan
2012   Student of the Year
2014   Main Tera Hero
2014   Humpty Sharma Ki Dulhania
2015   Badlapur
2015   ABCD 2  
2015   Dilwale  
2016   Dishoom
2017   Badrinath Ki Dulhania
2017   Judwaa 2
2018   October
2018   Nawabzaade
2018   Sui Dhaaga
2019   Kalank
2020   Street Dancer 3D
2020   Coolie No. 1


لطفا رای دهید !
(13 رای 5 از 5)

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود