Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی سونام کاپور

بیوگرافی سونام کاپور

نام اصلی : سونام کاپور Sonam Kapoor
تاریخ تولد : 9 ژوئن 1985
محل تولد : بمبئی .مهاراشترا
ملیت : هندی Indian
تحصیلات : University of Mumbai
حرفه : بازیگر
سالهای فعالیت : 2007 تاکنون
همسر : Anand Ahuja (2018 حال)

بیوگرافی سونام کاپور

زندگینامه

سونام کاپور متولد ۹ ژوئن ۱۹۸۵ بازیگر اهل هند است. وی از سال ۲۰۰۷ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده‌است. او دختر بازیگر معروف و توانای سینمای هند آنیل کاپور و دخترعموی آرجون کاپور ستاره جوان بالیوود می‌باشد.از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته‌است می‌توان به از داستان‌های عاشقانه بیزارم، عشق من و متشکرم و فیلم پر فروش گنجینه‌ای به نام عشق پیدا کرد اشاره کرد.

بیوگرافی سونام کاپور

Filmography
2005    Black
2007    Saawariya
2009    Delhi-6
2010    I Hate Luv Storys
2010    Aisha
2011    Thank You
2011    Mausam
2012    Players
2013    Bombay Talkies
2013    Raanjhanaa
2013    Bhaag Milkha Bhaag
2014    Bewakoofiyaan
2014    Khoobsurat
2015    Dolly Ki Doli
2015    Prem Ratan Dhan Payo
2016    Neerja
2018    Pad Man
2018    Veere Di Wedding
2018    Sanju
2019    Ek Ladki Ko Dekha Toh Aisa Laga
2019    The Zoya Factor


لطفا رای دهید !
(15 رای 5 از 5)

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود