Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی کانگانا رانوت

بیوگرافی کانگانا رانوت

نام اصلی : کانگانا رانوت Kangana Ranaut
تاریخ تولد : 23 مارس 1987
محل تولد : هیماچال پرادش
ملیت : هندی India
حرفه : بازیگر .فیلمساز
سالهای فعالیت : 2006 تاکنون

بیوگرافی کانگانا رانوت

زندگینامه

کانگانا رانوت متولد ۲۳ مارس ۱۹۸۷ یک بازیگر اهل هند است. وی از سال ۲۰۰۶ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده‌است.از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته‌است می‌توان به بازی اشاره کرد. وی همچنین برنده جوایزی همچون جوایز فیلم‌فیر شده‌است.

بیوگرافی کانگانا رانوت

Filmography
2006    gangster  
2006    Woh Lamhe
2007    Shakalaka Boom Boom
2007    Life in a... Metro
2008    Dhaam Dhoom
2008    Fashion
2009    Raaz: The Mystery Continues   
2009    Vaada Raha
2009    Ek Niranjan
2010    Kites
2010    Once Upon a Time in Mumbaai
2010    Knock Out
2010    No Problem
2011    Tanu Weds Manu
2011    Game
2011    Ready
2011    Double Dhamaal
2011    Rascals   
2011    Miley Naa Miley Hum
2012    Tezz
2013    Shootout at Wadala
2013    Krrish 3
2013    Rajjo
2014    Queen
2014    Revolver Rani
2014    Ungli
2015    Tanu Weds Manu Returns
2015    I Love NY
2015    Vinay Sapru
2015    Katti Batti
2017    Rangoon
2017    Simran
2019    Manikarnika: The Queen of Jhansi
2019    Judgementall Hai Kya
2020    Panga
2020    Thalaivi
2020    Dhaakad


لطفا رای دهید !
(14 رای 5 از 5)

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود