Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی کیارا ادوانی

بیوگرافی کیارا ادوانی

نام اصلی : کیارا ادوانی / Kiara Advani / कियारा आडवाणी
تاریخ تولد : 31 جولای 1992
محل تولد : بمبئی . مهاراشترا . هند
حرفه : بازیگر
سالهای فعالیت : 2014 تاکنون

بیوگرافی کیارا ادوانی

زندگینامه

کیارا ادوانی متولد ۳۱ ژوئیهٔ ۱۹۹۲ بازیگر اهل هند است. او از سال ۲۰۱۴ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده‌است. از فیلم‌هایی که در آن نقش داشته می توان به فاگلی (Fugly)، دونی، رسوایی و کبیر سینگ اشاره کرد.

بیوگرافی کیارا ادوانی

Filmography
2014    Fugly
2016    M.S. Dhoni: The Untold Story
2017    Machine
2018    Lust Stories
2018    Bharat Ane Nenu
2019    Vinaya Vidheya Rama
2019    Kalank
2019    Kabir Singh
2019    Good Newwz
2020    Guilty
2020    Angrezi Medium
2020    Laxmmi Bomb
2020    Indoo Ki Jawani
2020    Shershaah
2020    Bhool Bhulaiyaa 2

بیوگرافی کیارا ادوانی


لطفا رای دهید !
(12 رای 5 از 5)

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود