Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی آنوپاما پارامیسواران

بیوگرافی آنوپاما پارامیسواران

نام اصلی : آنوپاما پارامیسواران / Anupama Parameswaran / অনুপমা পরমেশ্বরন
تاریخ تولد : 18 فوریه 1997
محل تولد : تریسور ، کرالا
ملیت : هندی Indian
تحصیلات : CMS College Kottayam
حرفه : بازیگر
سالهای فعالیت : 2015 تاکنون

بیوگرافی آنوپاما پارامیسواران

زندگینامه

آنوپاما پارامیسواران متولد 18 فوریه 1997 بازیگر هندی است.او از سال 2015 تاکنون مشغول فعالیت می باشد و از کارهای معروف او می‌توان به بازی در فیلم ای بیا اشاره کرد.

بیوگرافی آنوپاما پارامیسواران

Filmography
2015    Premam
2016    James & Alice
2016    A Aa
2016    Premam
2016    Kodi
2017    Sathamanam Bhavati
2017    Jomonte Suvisheshangal
2017    Vunnadhi Okate Zindagi
2018    Krishnarjuna Yudham
2018    Tej I Love You
2018    Hello Guru Prema Kosame
2019    Natasaarvabhowma
2019    Rakshasudu
2020    Maniyarayile Ashokan
2020    Thalli Pogathey


لطفا رای دهید !
(13 رای 5 از 5)

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود