Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی شرادها کاپور

بیوگرافی شرادها کاپور

نام اصلی : شرادها کاپور / Shraddha Kapoor / श्रद्धा कपूर
تاریخ تولد : 3 مارس 1987
محل تولد : مهاراشترا . هند India
حرفه : بازیگر . خواننده
سالهای فعالیت : 2010 تاکنون
والدین : Shakti Kapoor

بیوگرافی شرادها کاپور

زندگینامه

شرادها کاپور متولد ۳ مارس ۱۹۸۹ بازیگر و خوانندهٔ اهل کشور هند است. وی دختر شاکتی کاپور است. او بازیگری را از سال ۲۰۱۰ میلادی آغاز نمود.از فیلم‌هایی که وی در آن نقش داشته‌است می‌توان به عاشقی ۲، دختری در عشق تو و حیدر، دوست‌دختر نصفه نیمه، پرواز جت، باغی و یک تبهکار اشاره کرد.

بیوگرافی شرادها کاپور

شرادها کاپور  کار خود را در فیلم های بالیوود به اجرا در می آورد. وی دختر بازیگر شاکتی کاپوراست، او حرفه بازیگری خود را با یک نقش کوتاه در 2010 ، "Teen Patti" در نقش دزد شروع و آن را با اولین نقش اصلی در درام نوجوان "Luv Ka The End" (2011) ادامه داد. کاپور شهرت گسترده ای بخاطر بازی نقش خواننده در درام تجاری موفق عاشقانه Aashiqui 2 (2013) بدست آورد، هم چنین او چند تمجید از جمله نامزدی Filmfare برای بهترین بازیگر نقش مکمل زن را دریافت کرد.

بیوگرافی شرادها کاپور

در سال بعد، او در یک شخصیت بر اساس اوفلیا در درام تحسین شده از سوی منتقدان " Haider "(2014) اثر ویشال بیهادواج حضور داشت، اقتباس این فیلم از تراژدی ویلیام شکسپیر هملت می باشد. او خودش را به عنوان یکی از بازیگران با مشخصات بالا در بالیوود در میان برجسته ترین بازیگران هند می داند، این مشخصه را بخاطر حضور در فیلم عاشقانه Ek Villain (2014) بدست آورده است، البته می توان گفت که بازی در فیلم درام ABCD 2 (2015) نیز شهرت زیادی به وی داد.

بیوگرافی شرادها کاپور

بعد از این برنامه او در درام Baaghi (2016) حضور یافت که توانست در میان فیلم های کاپور پرفروش ترین باشد.علاوه بر بازیگری در فیلم، کاپور چند موزیک فیلم را خوانده است. کاپور چهره مشهوری برای مارک های و محصولات تجاری است . در سال 2015، او خط فروش لباس خود را راه اندازی کرد. کاپور در صحنه های تئاتری نیز خود را نشان داده است و کنسرت زیادی شرکت می کند. کاپور در لیست افراد مشهور، جذاب ترین و محبوب ترین در هند می باشد.

بیوگرافی شرادها کاپور

Filmography
2010     Teen Patti
2011     Luv Ka The End
2013     Aashiqui 2
2013     Gori Tere Pyaar Mein
2014     Ek Villain
2014     Haider
2014     Ungli
2015     ABCD 2
2016     Baaghi
2016     A Flying Jatt
2016     Rock On 2
2017     Ok Jaanu
2017     Half Girlfriend
2017     Haseena Parkar
2018     Nawabzaade
2018     Stree
2018     Batti Gul Meter Chalu
2019     Saaho
2019     Chhichhore
2020     Street Dancer 3D
2020     Baaghi 3

بیوگرافی شرادها کاپور

Discography
2014     "Galliyan" Ek Villain
2014     "Do Jahaan" Haider
2015     "Bezubaan Phir Se" ABCD 2
2016     "Sab Tera" Baaghi
2016     "Tere Mere Dil" Rock On 2
2016     "Udja Re"
2016     "Woh Jahaan"
2016     "Rock On-Revisited"
2017     "Phir Bhi Tumko Chaahungi" Half Girlfrien


لطفا رای دهید !
(5 رای 5 از 5)

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود