Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1401 Calendar Download

بیوگرافی آیشواریا رای

بیوگرافی آیشواریا رای

نام اصلی : آیشواریا رای / Aishwarya Rai

تاریخ تولد : ۱ نوامبر ۱۹۷۳ ‏
محل تولد : منگلور، هندوستان
ملیت : هندی
حرفه : بازیگر .مدل
سال‌های فعالیت : 1994 تاکنون
همسر : آبیشک باچان (۲۰۰۷ حال)
فرزندان : آرادیا باچان

بیوگرافی آیشواریا رای

زندگینامه

آیشواریا رای متولد ۱ نوامبر ۱۹۷۳ در منگلور بازیگر هندی و دختر شایسته‌ی دنیا در سال ۱۹۹۴ است.از فیلم‌هایی که آیشواریا در آن‌ها بازیگری کرده می‌توان به عروس و تعصب، دوداس و محبت‌ها اشاره کرد. آیشواریا رای در منگلور در جنوب هند در ایالت کارناتاکا به دنیا آمد. پدرش مهندس دریانوردی و مادرش نویسنده بود. نیاکان او از مردم بونت بنگلور بودند. خانواده او پیش از تولدش به بمبئی مهاجرت کردند.

بیوگرافی آیشواریا رای
زبان مادری آیشواریا رای تولو است، او به زبان‌های هندی، انگلیسی، کانارا، ماراتی و تامیل هم مسلط است.آیشواریا مدتی هم در رشته معماری تحصیل کرده است. نامزدی نافرجام و پر دردسرش با دو ستاره بالیوود یعنی سلمان خان و ویوک اوبروی و جنجالی که سر همین مسئله آفرید می‌توانست نشانهٔ این نکته باشد که او هنوز هم چون دوران کودکی مردان را زیر نفوذ خود دارد.

بیوگرافی آیشواریا رای

تندیس آیشواریا رای در موزه مادام توسو در لندن ساخته شده است. در سال 1994 به عنوان زیباترین دوشیزه جهان و دختر شایسته ی هند انتخاب شد. اولین بازیگر زن هندی که به عنوان یکی از اعضای هیئت داوران جشنواره کن انتخاب شده است.

بیوگرافی آیشواریا رای

از فیلم‌هایی که آیشواریا در آن‌ها بازی کرده می‌توان به عروس و تعصب، دیوداس در کنار شاهرخ خان و آمیتاب باچان، خاکی در کنار آکشی کومار و پلنگ صورتی 2 اشاره کرد. او در سال 2000 برای بازی در فیلم قلب در کنار آجی دیوگان برنده ی جایزه ی بهترین بازیگر نقش اول زن در جشنواره ی فیلم فیر شد.

بیوگرافی آیشواریا رای

چشمان متفاوت

او را با چشمان سبز و آبی اش می شناسند، چشمان او در روز سبز و در شب به رنگ آبی دیده می شود برخی از شایعات به گوش میرسد که او چشمانش را بعد از مرگ اهدا خواهد کرد.

بیوگرافی آیشواریا رای

سرانجام آیشواریا رای با آبیشک باچان، هنرپیشه هندی ازدواج کرده و عروس هنرپیشه مشهور هندی یعنی آمیتاب باچان شد، عروسی سه روز به طول انجامید و بعد از عروسی پرنسس دایانا ، پر هزینه ترین عروسی دنیا لقب گرفت.

بیوگرافی آیشواریا رای

طی نظرسنجی که در سال ۲۰۰۸ در کشور هندوستان انجام شد وی به عنوان محبوبترین بازیگر زن هندوستان برگزیده شد. در این نظرسنجی بعد رانی موکرجی و کارینا کاپور کاترینا کایف رتبه‌های بعد را به خود اختصاص دادند. در ۱۶ نوامبر سال ۲۰۱۱ میلادی آیشواریا رای فرزند دختری را به دنیا آورد. که نام او آرادیا باچان انتخاب کردند.

بیوگرافی آیشواریا رای

سفیر حسن نیت

آیشواریا رای به عنوان سفیر حسن نیت سازمان یونی ایدز برگزیده شده که از سازمان های زیر مجموعه سازمان ملل محسوب می شود. وظیفه این سازمان بالا بردن آگاهی جهانی نسبت به بیماری ایدز و راه های مقابله با آن و روش های جلوگیری از ابتلا به این بیماری و حمایت های ویژه از مبتلایان به این بیماری است.

بیوگرافی آیشواریا رای

کلکسیون باز

او در زندگی خصوصی به خرید کردن علاقه بسیار دارد آیشوار صاحب یکی از بزرگترین کلکسیون های ساعت و مجسمه های قدیمی هند است و از جمع آوری این اشیاء لذت می برد.

بیوگرافی آیشواریا رای

رقابت با آنجلینا جولی

در سال ۲۰۰۳ از سوی مجله هال جذاب ترین زن سال شناخته شد و در کنار بزرگانی چون نیکول کیدمن ، کاترین زتا جونز و گوئیت پالترو قرار گرفت. در اکثر سایت ها او را با آنجلینا جولی مقایسه کرده و در مورد آن دو به نظرسنجی پرداختند که در بعضی از این سایت ها آیشواریا رای پیشتاز بوده است.

بیوگرافی آیشواریا رای

حضور در سلام بمبئی

در ابتدا قرار بود نقش مقابل محمدرضا گلزار در فیلم سلام بمبئی را او بازی کند و تا عقد قرار داد هم پیش رفتند اما آیشواریا اعلام کرد سنش بیشتر از نقش دختر دانشجو در فیلم است و امکان همکاری ندارد چون رسانه های هندی او را له خواهند کرد. در نهایت این نقش را دیا میرزا برعهده گرفت.

بیوگرافی آیشواریا رای

Filmography
1997     Iruvar
1997     Aur Pyaar Ho Gaya
1998     Jeans    
1999     Aa Ab Laut Chalen
1999     Hum Dil De Chuke Sanam
1999     Ravoyi Chandamama
1999     Taal
2000     Mela
2000     Kandukondain
2000     Josh
2000     Hamara Dil Aapke Paas Hai
2000     Dhai Akshar Prem Ke
2000     Mohabbatein
2001     Albela
2002     Hum Tumhare Hain Sanam
2002     Hum Kisise Kum Nahin
2002     23 March 1931: Shaheed
2002     Devdas
2002     Shakti: The Power
2003     Chokher Bali
2003     Dil Ka Rishta
2003     Kuch Naa Kaho        
2004     Khakee
2004     Kyun...! Ho Gaya Na ik
2004     Bride & Prejudice    
2004     Raincoat
2005     Shabd
2005     The Mistress of Spices
2005     Bunty Aur Babli
2006     Umrao Jaan
2006     Dhoom 2
2007     Guru
2007     Provoked
2007     The Last Legion
2008     Jodhaa Akbar
2008     Sarkar Raj
2006     The Pink Panther 2
2010     Raavan
2010     Raavanan    
2010     Enthiran
2010     Action Replayy
2010     Guzaarish
2015     Jazbaa
2016     Sarbjit
2016     Ae Dil Hai Mushkil
2018     Fanney Khan
2022     Ponniyin Selvan: I
2023     Ponniyin Selvan II


لطفا رای دهید !
   
+145

telegram share
نقل قول [دیا]

بیوگرافی آیشواریا رای و هرتیک روشن خیلی کوتاهه اما بیوگرافی رانی موکرجی از تمام فیلم هاش نام بردن و مراسم ازدواجشم توضیح داده اما برای آیشواریا حتی نگفته که یه دختر یازده ساله داره

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود