Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی بردلی کوپر

بیوگرافی بردلی کوپر

نام اصلی : بردلی چارلز کوپر Bradley Charles Cooper
زمینه فعالیت : تلویزیون سینما تئاتر
تولد : ۵ ژانویهٔ ۱۹۷۵ ‏
محل تولد : فیلادلفیا، پنسیلوانیا، آمریکا
والدین : گلوریا چارلز
ملیت  : آمریکایی
پیشه  : بازیگر
سال‌های فعالیت : ۱۹۹۹ تاکنون
همسر : جنیفر اسپوزیتو (2006 تا 2007)

 

زندگینامه

بردلی چارلز کوپر (به انگلیسی: Bradley Charles Cooper) (متولد: ۵ ژانویه ۱۹۷۵) بازیگر تلویزیون، سینما و تئاتر آمریکایی می‌باشد. بردلی برای اولین بار بخاطر بازی در مجموعه‌های تلویزیونی‌ای همچون آلیاس و جک و بابی شناخته می‌شد. سپس بازی وی را در فیلم‌هایی همچون مرد پاسخ‌های مثبت و با تو حال نمی‌کند دیدم. اما شهرت بسیار وی از بخاطر بازی در فیلم‌های خماری (۲۰۰۹ تا ۲۰۱۳)، نامحدود (۲۰۱۱) و ای-تیم (۲۰۱۰) شکل گرفت. بازی وی در فیلم اخاذی آمریکایی که محصول سال ۲۰۱۳ است، بسیار مورد تحصین منتقدین قرار گرفت. بردلی دراین فیلم با کریستین بیل هم‌بازی بود. وی بخاطر بازی در دو فیلم دفترچه امیدبخش و اخاذی آمریکایی که هردو نیز به کارگردانی دیوید او. راسل هستند، نامزد دریافت جایزه اسکار بهترین بازیگر و بهترین بازیگر نقش مکمل مرد شد. او با بازی در فیلم تک تیرانداز آمریکایی به کارگردانی کلینت ایستوود برای سومین بار نامزد جایزه اسکار برای بهترین بازیگر نقش اول مرد شد. این فیلم در گیشه هم فروش بسیار بالایی داشت.در سال ۲۰۱۱، مجله پیپل نام بردلی کوپر را در لیست جذاب‌ترین مردان جهان قرار داد.

کودکی
بردلی متولد فیلادلفیا است ولی در جنکینتاون بزرگ شده است. مادرش، گلوریا، یک ایتالیایی تبار و پدرش، چارلز، ایرلندی بود. پدر بردلی در عرصه سهام شرکت‌ها مشغول به کار بوده است. بردلی همچنین دارای یک خواهر به نام «هالی» است.بردلی یک مسیحی کاتولیک است.

در ابتدا او در دانشگاه ویلانوا پذیرش می‌شود ولی مدتی بعد به دانشگاه جورج‌تاون انتقالی گرفته و در همین دانشگاه مدرک لیسانس زبان انگلیسی خود را در سال ۱۹۹۷ کسب می‌کند. در دانشگاه جورج‌تاون بود که بردلی به زبان فرانسه مسلط شده و بعد از آن به عنوان دانشجو، ۶ ماه به فرانسه رفته و در اکس آن پروانس اقامت می‌کند. کمی بعد در سال ۲۰۰۰ نیز وی موفق به اخذ مدرک فوق لیسانس از اکتورز استودیو در نیویورک می‌شود.


بازیگری
بردلی کوپر نقش‌آفرینی حرفه‌ای خود را با بازی در یک سریال در سال ۱۹۹۹ آغاز کرد. سپس در فیلم تابستان داغ و نمناک آمریکایی ظاهر شد که شاید یکی از اولین تجربه‌های کاری او در عرصه سینما بوده و مجدداً در یک سریال تلویزیونی دیگر به نام آلیاس ظاهر شد. از دیگر مجموعه‌هایی که کوپر در آنها به ایفای نقش پرداخت می‌توان به جک و بابی اشاره نمود. البته وی پیش‌تر در فیلم می‌خواهم با رایان بنکس ازدواج کنم که یک فیلم تلویزیونی بود نیز به ایفای نقش پرداخته بود.از نمایش‌هایی که کوپر در این دوره به اجرای آنها پرداخت، نمایشی به نام سه روز بارانی اشاره کرد که در مارس ۲۰۰۶ و در تئاتری در برادوی به نمایش گذاشته شد. وی در این نمایش با دیگر بازیگرانی چون جولیا رابرتز و پاول راد هم‌بازی بود.


از دیگر آثای وی می‌توان به بازی در فیلم مرد پاسخ‌های مثبت به همراه جیم کری و راکر اشاره نمود. کوپر همچنین قسمتی از برنامه تلویزیونی ساتردی نایت لایو را اجرا کرد. در سال ۲۰۰۹ وی را در فیلم‌های دیگری جون با تو حال نمی‌کند، پرونده ۳۹ و همه‌چیز در مورد استیودیدیم. سپس کوپر به نقش‌آفرینی در فیلم مشهور خماری پرداخت. این فیلم از نظر فروش توانست موفقیت بالایی کسب کند و فروشی حدود ۴۶۷ میلیون دلاری در در جهان تجربه کرد در حالی که بودجه ساخت آن تنها ۳۵ میلیون دلار بود. البته این فیلم مورد توجه منتقدین و کارشناسان قرار نگرفت و از این حیص مورد انتقاد فراوان بود. اگرچه که فیلم از نظر منتقذین در سطح بالایی نبود، اما بخاطر بازی در این فیلم کوپر موفق به کسب جایزه کمدی هالیوود از جشنواره فیلم هالیوود شد.

در سال ۲۰۱۰ بردلی کوپر در فیلم روز والنتین بازی کرد که در ژانر رمانتیک بود. این فیلم به کارگردانی گری مارشال، شامل ستارگانی چون اشتون کوچر، جسیکا آلبا، جسیکا بیل و آن هاتاوی بود. از نظر فروش فیلم در سطح خوبی قرار گرفت و موفق شد فروش ۲۱۵ میلیون دلاری در در جهان تجربه کند. بعد از این نیز در فیلم تیم-آ نقش‌آفرینی کرد. در ۷ ژوئن ۲۰۱۰ کوپر به همراه دو همبازی خود در فیلم تیم-آ در دابلیو دابلیو ایی راو به عنوان مجری میهمان ظاهر شد.

در سال بعد بردلی در فیلم نامحدود به نقش‌آفرینی پرداخت و سپس در قسمت دوم فیلم خماری، خماری: قسمت دوم ظاهر شد. این‌بار نیز این فیلم موفق به فروش بالایی در سطح جهانی شد و فروشش به مبلغ ۵۸۰ میلیون دلار رسید. در ۱۶ نوامبر همین سال نیز مجله پیپل بردلی کوپر را یکی جذاب‌ترین مردان جهان معرفی نمود.

در سال بعد یعنی ۲۰۱۲، بردلی در فیلم کلمات و دفترچه امیدبخش ظاهر شد. این فیلم به کارگردانی دیوید او. راسل بود و بازیگران دیگری چون رابرت د نیرو و جنیفر لارنس در آن حضور دارند و باعث شد بردلی نامزد دریافت جایزه اسکار بهترین بازیگر مرد شود. فیلم دیگر وی نیز فیلمی تحت عنوان مکانی آن سوی کاج‌ها است که در آن نقش یک مأمور پلیس را دارد و با رایان گاسلینگ هم‌بازی است.

در سال ۲۰۱۳ بردلی کوپر در قسمت سوم فیلم خماری، خماری: قسمت سوم ظاهر شد. این قسمت درواقع آخرین قسمت از سه‌گانه‌های خماری بود. قسمت سوم این فیلم به شدت مورد انتقاد منتقدین قرار گرفت ولی مجدداً از نظر فروش جهانی توانست موفق ظاهر شود. فیلم بعدی وی حاصل همکاری مجدد کوپر با دیوید او. راسل بود که اخاذی آمریکایی نام دارد. در این فیلم وی با کریستین بیل، امی آدامز، جرمی رنر و جنیفر لارنس هم‌بازی بود. کوپر در این فیلم نقش یک مأمور اف‌بی‌آی را بازی می‌کند و بخاطر نقش‌افرینی‌اش نیز نامزد دریافت جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل مرد شد.

در ۲ می ۲۰۱۳ رسماً اعلام شد که بردلی کوپر قرار است در فیلمی به نام تک‌تیرانداز آمریکایی بازی کند. در ایتدا قرار بود استیون اسپیلبرگ کارگردان فیلم باشد که چندی بعدی کلینت ایستوود را جایگزین وی کردند. این فیلم روایتگر زندگی تک‌تیرانداز آمریکایی، کریس کایل است.


زندگی شخصی
بردلی در اواخر ۲۰۰۶ با جنیفر اسپوزیتو ازدواج کرد که کمی بعد در می ۲۰۰۷ اعلام شد اسپوزیتو قصد طلاق گرفتن از وی را دارد. وی از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۳ مدتی همراه زویی سالدانا بود.همچنین وی از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵ وارد رابطه‌ای با سوکی واترهوس شد و از سال ۲۰۱۵، رابطه با ایرینا شایک مدل روسی را آغاز کرده است.

 

Filmography
Wet Hot American Summer     2001    
Changing Lanes     2002    
My Little Eye     2002
Bending All the Rules     2002
Peter Knight     2002
Wedding Crashers     2005    
Failure to Launch     2006    
The Comebacks     2007    
Older than America     2008    
The Rocker     2008
The Midnight Meat Train     2008
Yes Man     2008
He's Just Not That into You     2009    
The Hangover     2009
Case 39     2009
All About Steve     2009
New York, I Love You     2009
Valentine's Day     2010   
Brother's Justice     2010
The A-Team     2010
Limitless     2011    
The Hangover Part II     2011
Kaylien     2011
The Words     2012    
Lee Sternthal     2012
Hit and Run     2012
The Place Beyond the Pines     2012
Silver Linings Playbook     2012
The Hangover Part III     2013    
American Hustle     2013
Guardians of the Galaxy     2014    
Serena     2014
American Sniper     2014
Aloha     2015    
Burnt     2015
Joy     2015
Cloverfield Lane     2016   
War Dogs     2016
Guardians of the Galaxy Vol. 2     2017   
Avengers: Infinity War     2018    
Joe Russo     2018
A Star Is Born     2018
The Mule     2018
Avengers: Endgame     2019    
Joe Russo     2019
Joker     2019


لطفا رای دهید !
(2 رای 5 از 5)

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود