لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download


فایل استـور : آخرین ورژن فایرفاکس دو افزونه کاربردی

افزونه فایرفاکسعنوان برنامه : آخرین ورژن فایرفاکس + دو افزونه کاربردی
قیمت : 10,000 ریال
نوع فایل : نصب کننده

توضیحات مختصر : برای این مطلب آخرین ورژن بروز مرورگر فایرفاکس را برای شما عزیزان قرار دادیم که در هیچ کدام از سایت ها وجود ندارد همراه فایل ستاپ آخرین نسخه فایرفاکس دو افزونه کاربردی غیرفعال سازی و فعال سازی تصاویر جهت حفظ پهنای باند اینترنت و همچنین تقویم شمسی زیبا قرار داده شده است.

بیوگرافی ویکتوریا جاستیس

نام اصلی : ویکتوریا جاستیس Victoria Justice
نام مستعار : ویکی
تاریخ تولد : ۱۹ فوریهٔ ۱۹۹۳
محل تولد : هالیوود . فلوریدا
ملیت : آمریکایی
پیشه : بازیگر و خواننده
کمپانی اسپانسر : Columbia .Sony Music Entertainment
سبک‌ ها : پاپ راک، الکتروپاپ، پاپ، دنس پاپ، آر اند بی
سال‌های فعالیت : ۲۰۰۳ تاکنون
قد : 166 سانتی متر _ رنگ مو : مشکی

 

زندگینامه

ویکتوریا جاستیس (به انگلیسی: Victoria Justice) (زاده ۱۹ فوریه ۱۹۹۳) یک بازیگر و خواننده آمریکایی است. او اکنون بیشتر به اسم توری وگا در مجموعه تلویزیونی ویکتوریوس و لوآ مارتنیز در نمایش تلویزیونی زوی ۱۰۱ در شبکه نیکلودین شناخته می‌شود.

Filmography
2005     Mary    
2005     When Do We Eat    
2006     The Garden     
2006     Unknown    
2008     The Kings of Appletown    
2012     The First Time     
2012     Fun Size    
2013     Jungle Master
2014     Snow White and the Seven Thugs
2015     Naomi and Ely's No Kiss List     
2015     Get Squirrely
2017     The Outcasts


Television
2003     Gilmore Girls
2005     The Suite Life of Zack & Cody
2008     Zoey 101
2005     Silver Bells
2006     Everwood
2009     The Naked Brothers Band
2009     Spectacular
2009     iCarly
2009     True Jackson, VP
2010     The Troop
2010     The Boy Who Cried Werewolf
2010     Victoriouss
2010     The Penguins of Madagascar
2013     Big Time Rush
2015     Eye Candy
2015     Undateable
2016     Cooper Barrett's Guide to Surviving Life
2016     The Rocky Horror Picture Show: Let's Do the Time Warp Again

1 ستاره
لطفا رای دهید!

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود