لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : قالب فوق حرفه ای نقاش

قالب نقاش boostrap عنوان برنامه : قالب فوق حرفه ای نقاش
قیمت : 17,000 تومان
نوع فایل : سورس قالب

در ادامه سری قالب های بوت استرپ Bootstrap اینار هم یک قالب فوق العاده جذاب و حرفه ای رو براتون آماده کردیم با نام نقاش ! این قالب ویژه شرکت ها ، کارخانه ها ، نقاش های ساختمان و کلا کسانی که در زمینه دکوراسیون داخلی فعالیت دارند بسیار مناسب و ایده آل است. کلیه صفحات با جلوه های ویژه نمایش داده می شوند و کلیه صفحات مورد نیاز از قبیل معرفی کار ، تعرفه ، آلبوم نمونه کار ، خدمات و پشتیبانی در قالب قرار داده شده است.

 

 



بیوگرافی تراویس فیمل

نام اصلی : تراویس فیمل Travis Fimmel
تولد :  ۱۵ ژوئیهٔ ۱۹۷۹ ‏(۳۷ سال)
محل تولد : ویکتوریا، استرالیا
شغل : بازیگر، مدل پیشین
سال‌های فعالیت : 2003– تاکنون
قد : 182 رنگ مو : بور

 

زندگینامه

تراویس فیمل (به انگلیسی: Travis Fimmel) (زادهٔ ۱۵ ژوئیهٔ ۱۹۷۹) بازیگر و مدل پیشین استرالیایی است. او را بیشتر به عنوان مدل سابق کلوین کلاین  و برای بازی در نقش راگنر لودبروک در مجموعهٔ تلویزیونی وایکینگ‌ها که از شبکهٔ هیستوری پخش می‌شود، می‌شناسند.در عین حال، او بیست‌ودومین بازیگر نقش تارزان در سینما و تلویزیون است و در سال ۲۰۰۳ میلادی در مجموعهٔ تلویزیونی تارزان در این نقش ظاهر شد. همچنین وی در فیلم زیبای warcraft ایفای نقش می کند.

 

Filmography
2008     Surfer, Dude        
Restraint     2008        
2010     Pure Country 2: The Gift        
Needle     2010          
Ivory     2010    
The Experiment     2010    
2011     Supremacy   
2012     The Baytown Outlaws      
Harodim     2012          
2015     Maggie's Plan     
2016     Warcraft        


TV series
2003     Tarzan          Series
2005     Rocky Point          Series
2006     Southern Comfort      TV Movie
2009     The Beast          Series
2010     Chase          Series
2012     Outlaw Country      TV Movie
BlackBoxTV         Series     2012     
2013     Vikings          Series

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود