لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



بیوگرافی استیون امل

نام اصلی : استیون امل Stephen Amell
تولد :  ۸ مهٔ ۱۹۸۱ ‏(۳۵ سال)
محل تولد : تورنتو، انتاریو، کانادا
شغل : بازیگر ،گارگردان
سال‌های فعالیت : 2004– تاکنون
همسر :کاساندرا جین (ازدواج ۲۰۱۲)
فرزندان : ۱
خویشاوندان : روبی امل (پسرعمو)
قد : 185 - رنگ مو : بور

 

زندگینامه

استیون امل (به انگلیسی: Stephen Amell)‏ (زاده ۸ مهٔ ۱۹۸۱) بازیگر کانادایی است. عمدهٔ شهرتش بخاطر بازی در نقش اولیور کوئین در سریال "پیکان" می‌باشد.

استیون امل و همسرش کاساندرا جین

زندگی شخصی
استیون امل در تورنتو، انتاریو به دنیا آمد و فرزند ساندرا ان بولته و توماس جی. امل است.او تا کنون دوبار ، بار اول در یک مراسم خصوصی در جزایر کارائیب (۲۵ دسامبر ۲۰۱۲) و بار دوم در نیواورلئان، لوئیزیانا (۲۶ مه ۲۰۱۳) با مدل و بازیگر آمریکایی ، کاساندرا جین ازدواج کرده است.این زوج یک دختر به نام "ماوی" (متولد ۲۰۱۳) دارند.

 

Filmography
2007     The Tracey Fragments    
2007     Closing the Ring    
2009     Screamers: The Hunting
2011     Stay with Me
2016     Code 8 
2016     Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows   


Television
2004     دگراسی: نسل بعدی
2007     هارتلند
2009     مرز جنون
2010     ایالت کوهستان آبی
2010     سی اس آی : میامی
2010     ان سی آی اس : لس آنجلس  
2011     خاطرات خوناشام
2011     دختر جدید
2012     تمرین خصوصی
2012     پیکان
2013     ندای دل
2014     فلش     

2015     ویکسن
2016     افسانه فردا


Video games
2013     Injustice: Gods Among Us       Voice
2014     Lego Batman 3: Beyond Gotham       Voice

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:



{vote}
0
رتبه این صفحه
امتیاز دهید
به کافی نت IR
امتیاز دهید