Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1398 Calendar Wallpaper

بیوگرافی امیلیا کلارک

نام اصلی : امیلیا کلارک Emilia Isabelle Euphemia Rose Clarke
تاریخ تولد : ۲۳ اکتبر ۱۹۸۶
محل تولد : لندن، بریتانیا
محل زندگی : همپستید، لندن، ونیز، لس‌آنجلس
پیشه : بازیگر
سال‌های فعالیت  : 2007-تاکنون
قد: 157 _ وزن : 50 _ رنگ مو : مشکی

 

 

زندگینامه

امیلیا کلارک Emilia Clarke متولد ۲۳ اکتبر ۱۹۸۶ بازیگر انگلستانی است که بیشتر برای ایفای نقش دنریس تارگرین در مجموعه تلویزیونی فانتزی قرون وسطایی بازی تاج و تخت که از شبکه اچ‌بی‌او پخش می‌شود، شناخته شده‌است.

 

امیلیا کلارک در تاریخ ۲۳ اکتبر سال ۱۹۸۶ در لندن، انگلستان متولد شد و در برکشایر بزرگ شد. پدر امیلیا یک مهندس صدا در تئاتر، مادر او یک تاجر، و برادر کوچکتر او در حال مطالعه سیاست است.او اولین نقش خود در تئاتر در سنت ادواردز و مرکز درام لندن در سال ۲۰۰۹ شروع کرد و در تلویزیون در یک قسمت از مجموعه تلویزیونی دکترها، و در سال ۲۰۱۰ فیلم Triassic Attack بازی کرد. مدت کوتاهی پس از آن، او برای بازی در مجموعه تلویزیونی از بازی تاج و تخت انتخاب شد. در سال ۲۰۱۱، او جایزه Ewwy به عنوان بهترین بازیگر نقش مکمل زن در یک سریال درام برای نقش خود به عنوان دنریس تارگرین را به دست آورد.

 

در سال ۲۰۱۳، او در فیلم Spike Island ظاهر شد. امیلیا نیز اولین گام خود را در صحنه Broadway در مارس / آوریل ۲۰۱۳ در Breakfast at Tiffany's ، که در آن او نقش نخست Holly Golightly را داشت.
کلارک در فیلم Dom Hemingway در کنار جود لاو ایفای نقش می‌کند که در جشنواره فیلم تورنتو (TIFF) در ماه سپتامبر ارائه شد.وی در فیلم نابودگر: پیدایش به عنوان یکی از شخصیت‌های اصلی در نقش سارا کانر ایفای نقش کرده است. از جمله آخرین فیلم او می توان به من قبل از تو اشاره کرد.


Filmography
2009     Drop the Dog        
2012     Spike Island             
Shackled     2012    
2013     Dom Hemingway
2015     Terminator Genisys   
2016     Me Before You   
2017     Voice from the Stone    
2018     Solo: A Star Wars Story   
2019     Last Christmas   
2019    Above Suspicion

Television
2009     Doctors   
2010     Triassic Attack    
2011     Game of Thrones    
2013     Futurama   
2016     Robot Chicken
2017     Animals
Thunderbirds Are Go     2017
2019     Saturday Night Live


لطفا رای دهید !
(11 رای 5 از 5)

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود