لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

با عرض پوزش ، سرور اصلی دانلود سایت با مشکل مواجه شده است ، لذا ازشما کاربران عزیز درخواست می گردد فعلا از قسمت فایل استور سایت پرداختی را انجام ندهید. در حال پیگیری و رفع مشکل هستیم.
با عرض پوزش ، سرور اصلی دانلود سایت با مشکل مواجه شده است ، لذا ازشما کاربران عزیز درخواست می گردد فعلا از قسمت فایل استور سایت پرداختی را انجام ندهید. در حال پیگیری و رفع مشکل هستیم.
متاسفانه بسیاری از فایل های قابل دانلود از دسترس خارج شده اند ، در حال پیگیری و رفع مشکل هستیم


بیوگرافی ایوان پیترز

نام اصلی : ایوان پیترز  Evan Peters
تولد : ۲۰ ژانویهٔ ۱۹۸۷ ‏(۲۹ سال)
محل تولد : سنت لوئیس - میزوری
ملیت : آمریکایی
زمینه فعالیت : بازیگر
سال‌های فعالیت : 2004– تاکنون
والدین: فیل پیترز، جولی پیترز
قد : 183 - رنگ مو : بور

 

زندگینامه

ایوان پیترز (انگلیسی: Evan Peters؛ زادهٔ ۲۰ ژانویهٔ ۱۹۸۷) یک هنرپیشه اهل ایالات متحده آمریکا است. از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته است می‌توان به کیک-اس، داستان ترسناک آمریکایی و مردان ایکس: روزهای گذشته آینده و مردان ایکس:آخرالزمان و یک جنایت آمریکایی اشاره کرد.


زندگی شخصی
وی در ۱۵ مه ۲۰۱۱ اعلام کرد که با اما رابرتز، نامزد کرده است.

 

Filmography
2002     Clipping Adam      
2004     Sleepover      
2007     An American Crime     
2007     Mama's Boy 
2008     Remarkable Power      
2008     Gardens of the Night 
2008     Never Back Down      
2010     Kick-Ass       
2011     Never Back Down 2: The Beatdown      
2011     Queen  
2011     The Good Doctor     
2014     Adult World      
2014     X-Men: Days of Future Past        
2015     The Lazarus Effect     
2015     Safelight      
2016     Elvis & Nixon     
2016     X-Men: Apocalypse         

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:

رتبه این صفحه
امتیاز دهید
به کافی نت IR
امتیاز دهید