لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



بیوگرافی الیزا تیلور

نام اصلی : الیزا جین تیلور کتر Eliza Jane Taylor-Cotter
زمینه فعالیت : سینما و تلویزیون
تولد : ۲۴ اکتبر ۱۹۸۹ ‏(۲۶ سال)
محل تولد : ملبورن - ویکتوریا
ملیت  : استرالیایی
پیشه : بازیگر
سال‌های فعالیت : ۲۰۰۲–اکنون
قد : 165 _ رنگ مو : طلایی

 

زندگینامه

الیزا تیلور (انگلیسی: Eliza Taylor؛ زادهٔ ۲۴ اکتبر ۱۹۸۹) یک هنرپیشه اهل استرالیا است. وی از سال ۲۰۰۲ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده‌است.از فیلم‌های معروف او می‌توان به بازی در فیلم مرد نوامبر و پاتریک اشاره کرد.او به خاطر بازی در سریال زیبای The 100  معروف شد.

 

Filmography
2009     The Laundromat 
2012     Plots     
2012     Moonrise Kingdom      
2013     Patrick      
2013     Natural  
2013     Planes  
2014     The November Man      
2017     Thumper 


Television
2003      Sarah Redding   
Neighbours      2003
The Sleepover Club     2003
2004     Blue Heelers  
2005     Neighbours   
Nominated     2007
2008     Rush   
2009     After Effects    
All Saints     2009
2010     City Homicide   
Winners & Losers     2010
2011     Bruce   
2012     Howzat! Kerry Packer's War
2013     Mr & Mrs Murder   
2014     The 100   

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:



{vote}
0
رتبه این صفحه
امتیاز دهید
به کافی نت IR
امتیاز دهید