لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



بیوگرافی شین وست

نام اصلی : شین وست Shane West
نام های دیگر :  Shannon Snaith, Shane Wrestler
تولد : ۱۰ ژوئن ۱۹۷۸ ‏(۳۸ سال)
محل تولد : باتون‌روژ، لوئیزیانا
ملیت : آمریکایی
پیشه : بازیگر , نوازنده , ترانه سرا,نویسنده , کارگردان
سال‌های فعالیت : ۱۹95 تا کنون
قد : 176 _ وزن : 80 _ رنگ مو : مشکی

 

زندگینامه

شین وست یک هنرپیشه اهل ایالات متحده آمریکا است.متولد 10 ژوئن 1978 در Shannon Bruce Snaith آمریکائی تبار نوازنده پانک راک و ترانه سرا است وی از سال ۱۹۹۵ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده‌است.از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته است می‌توان به پیاده‌روی به‌یادماندنی ، هر چی لازم باشه و انجمن نجیب زادگان عجیب اشاره کرد.

وی در Baton Rouge متولد شد پدر(Don Snaith ) و مادرش(Leah Catherine) هر دو موسیقیدان بودند او دارای دو خواهر کوچکتر بنامهای Simone وMarli Ann است .در سال 1982 والدینش از هم جدا شدن و شین موقتا همراه مادرش و Simone به کالیفرنیا رفت. وست در نقش های ثابت در سریالهای تلویزیونی ER در نقش Dr.Ray barnett، در once and again در نقش Eli Sammler نقش کوچکی در مجموعه تلویزیونی Buffy the Vampire Slayer دراپیزود "Go Fish" و نقش مهم Landon Carter در مقابل mandy moore در فیلم A Walk to Remember بازی کرده است .

وی برنده جایزه جوانترین سوپر استار مرد از Tomorrow در 2002 همچنین برنده جایزه Teen Choice برای Choice Chemistry همراه mandy moore برای A Walk to Remember شده است.وی هم اکنون درسریال نیکیتا از cw میبینید در نقش مایکل بازی می کند .

 

Filmography
1997     Get a Clue   
1997     The Cider House Rules      
1999     Liberty Heights      
2000     A Time for Dancing       
2000     Whatever It Takes      
2000     Dracula 2000      
2001     Get Over It!      
2001     Ocean's Eleven     
2002     A Walk to Remember  
2003     The League of Extraordinary Gentlemen 
2006     The Elder Son      
2007     What We Do Is Secret      
2009     The Lodger      
2009     Red Sands  
2009     Echelon Conspiracy     
2010     The Love Affair  
2010     The Presence      
2014     Red Sky    


Television
1995     Picket Fences  
1995     California Dreams
1996     The Crew
1996     Boy Meets World
1997     Mr. Rhodes
1997     Meego 
1997     Buffy the Vampire Slayer
1997     Sliders  
1997     To Have & to Hold
1999     Eli Sammler  
2004     ER 
2007     Supreme Courtships
2010     The Search for El Dorado  
2010     Nikita  
2014     Salem   

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:



{vote}
0
رتبه این صفحه
امتیاز دهید
به کافی نت IR
امتیاز دهید