لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



بیوگرافی جوزف فینز

نام اصلی  : جوزف آلبریک ایسکاریوت تویسلتون ویک هام فینز Joseph Fiennes
زمینه فعالیت : سینما، تلویزیون و تئاتر
تولد : ۲۷ آوریل ۱۹۷۰ ‏(۴۶ سال)
محل تولد : سالزبری، ویلت‌شایر، انگلیس
ملیت : انگلیسی
پیشه : بازیگر
سال‌های فعالیت : ۱۹۹۳-تاکنون
همسر : ماریا دولرز (2009 تا کنون)
خویشاوندان : Ralph Fiennes (brother) - Martha Fiennes (sister)
Sophie Fiennes- Jacob Fiennes (twin brother)- Magnus Fiennes (brother)

 

زندگینامه

جوزف فینز (به انگلیسی: Joseph Fiennes) متولد ۲۷ می ۱۹۷۰ بازیگری انگلیسی است که در تلویزیون، سینما و تئاتر فعالیت دارد. از مهترین نقش‌هایی که بازی کرده می‌توان به نقش ویلیام شکسپیر در شکسپیرِ عاشق، مارتین لوتر در لوتر و ایفای نقشش به عنوان مارک بنفورد در سریال سال ۲۰۰۹، فلش فوروارد اشاره کرد.

هنگامی که در سالیتزبوری، ویلت شایر متولد شد، مادرش جنیفر لاش، نویسنده بود و پدرش مارک فینز عکاسی می‌کرد و کوچکترین در بین شش فرزند خانواده محسوب می‌شد. او را به وست کورک ایرلند بردند. برادرش رالف فینز بازیگر است و خواهرانش سوفی فینز و مارتا فینز سازندگان فیلم هستند. مگنوس فینز آهنگساز است و برادر دوقلویش جیکوب از محافظان منابع طبیعی است. برادر ناتنی‌اش، مایکل ئمری باستان شناسی می‌کند. افراد معروف دیگری نیز در نسبت‌های نزدیک خانوادگی شان یافت می‌شود. جوزف فاینس سال ۲۰۰۹ با مدل سویسی شرکت اسپانیایی گالیشن، ماریا دولورس دیه گوئز که متولد ۱۹۸۲ است، ازدواج کرده. اولین فرزندشان که یک دختر است در ۸ مارس ۲۰۱۰ به دنیا آمد. او همچنین در فیلم های الیزابت و استرانگرلند بازی کرده است.


بخشی از جوایز وافتخارات
کاندیدای بفتای بهترین بازیگر نقش اول مرد برای فیلم شکسپیر عاشق در سال

 

Filmography

1996     Stealing Beauty     
1998     Martha, Meet Frank, Daniel and Laurence
1998     Elizabeth 
1998     Shakespeare in Love  
1999     Forever Mine    
2000     Rancid Aluminum    
2001     Enemy at the Gates     
2001     Dust     
2002     Leo     
2003     Killing Me Softly        
2003     Sinbad: Legend of the Seven Seas
2003     Luther      
2004     The Merchant of Venice  
2005     The Great Raid      
2005     Man to Man     
2006     Running with Scissors      
2006     The Darwin Awards     
2007     Goodbye Bafana     
2008     The Escapist       
2008     The Red Baron      
2008     You Me and Captain Longbridge     
2008     Spring 1941      
2009     Against the Current      
2014     The Games Maker     
2014     Hercules      
2015     Strangerland 
2015     Psy      
2016     Risen      
2016     The Last Race     
2016     Elizabeth, Michael & Marlon 

   
Television
2008     Pretty/Handsome  
2009     Mark Benford 
2011     Camelot   
2012     American Horror Story: Asylum  

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:



{vote}
0
رتبه این صفحه
امتیاز دهید
به کافی نت IR
امتیاز دهید