لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Firefox Quantum
Firefox Quantum


فایل استـور : قالب بسیار زیبا کافی نت

عنوان برنامه : قالب بسیار زیبای کافی نت
قیمت : 22,000 تومان
نوع فایل : کلیه فایل های قالب به همراه PSD طرح ها

توضیحات مختصر : قالب بسیار زیبا با آخرین تکنولوژی تحت وب به همراه اسلایدر زیبا ؛ مناسب برای سایت های قالب دهی ، اسکریپت ، فایل استور ، گرافیک و ابزارهای گرافیک ، بازی و سرگرمی و...



بیوگرافی رز مک‌ایور

نام اصلی : رز مک‌ایور Rose McIver
تولد : ۱۰ اکتبر ۱۹۸۸ ‏
محل تولد : آوکلند، نیوزیلند
ملیت :  نیوزیلند
زمینه فعالیت : بازیگر
سال‌های فعالیت  : 1991 - اکنون

 

زندگینامه

فرانسیس رز مک ایور (زادهٔ ۱۰ اکتبر ۱۹۸۸)، بازیگری نیوزیلندی است. از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته است می‌توان به فیلم استخوان‌های دوست‌داشتنی، مجموعه‌های تلویزیونی کارشناسان سکس، نقش تینکربل در سریال روزی روزگاری، پاور رنجرز و بازی لیو مور در مجموعه آی‌زامبی اشاره کرد.

Filmography
1993     The Piano    
1997     Topless Women Talk About Their Lives    
1998     Flying
2001     Ozzie    
2002     Toy Love    
2007     Knickers
2008     So Fresh & So Keen
2009     The Lovely Bones    
2010     Predicament     
2010     Dangerous Ride
2012     The Dinner Party
2013     Blinder    
2013     Brightest Star    
2015     Warning Labels
2015     Coward
2015     Mattresside
2015     Queen of Carthage
2015     The Answers

ستاره (1)
لطفا رای دهید!

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود