لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



بیوگرافی استیون ین

نام اصلی : استیون ین Steven Yeun
تولد :  ۲۱ دسامبر ۱۹۸۳ ‏(۳۲ سال)
محل تولد : سئول کره جنوبی
محل زندگی : لس آنجلس کالیفرنیا
ملیت : آمریکایی
زمینه فعالیت : بازیگر، خواننده
سال‌های فعالیت : 2005– تاکنون

 

زندگینامه

استیون ین (انگلیسی: Steven Yeun؛ زادهٔ ۲۱ دسامبر ۱۹۸۳) یک هنرپیشه، و صدا پیشه اهل ایالات متحده آمریکا است. وی از سال ۲۰۰۵ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده‌است. از جمله کار های شناخته شده آن میتوان به صداپیشگشی در آواتار: افسانه کورا اشاره کرد هچنین به خاطر بازی در سریال مردگان متحرک در نقش گلن توجه زیاد به خود جلب کرده است.

 

Filmography
2009     The Kari Files  
2009     My Name Is Jerry      
2010     Carpe Millennium
2010     Blowout Sale  
2014     I Origins    
2015     Like a French Film     
2016     Chew 
2017     Okja   


Television
2010      The Big Bang Theory  
2010      The Walking Dead      
2011      Law & Order: LA
2011      Warehouse 13 
2012      NTSF:SD:SUV:: 
2012      Harder Than it Looks
2013      The Legend of Korra  
2014      Drunk History
2014      American Dad!
2014     Comedy Bang! Bang
2016      Conan
2016     Voltron: Legendary Defender     

Music videos
2016     Fire 

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:

رتبه این صفحه
امتیاز دهید
به کافی نت IR
امتیاز دهید