لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download
Schwan Talghi Umbrella

بیوگرافی امیلی کینی

نام اصلی : امیلی کینی Emily Kinney
تولد :  ۱۵ اوت ۱۹۸۵ ‏(۳۱ سال)
محل تولد : وین ، نبراسکا
محل زندگی : لس انجلس کالیفرنیا
ملیت : آمریکایی
زمینه فعالیت : بازیگر،خواننده ، مدل ،نوازنده، ترانه سرا
کمپانی :   Scrumptious, Em-K, Thirty Tigers
سال‌های فعالیت : 2006– تاکنون

 

زندگینامه

امیلی کینی (انگلیسی: Emily Kinney؛ زادهٔ ۱۵ اوت ۱۹۸۵) یک هنرپیشه، نوازنده، و خواننده اهل ایالات متحده آمریکا است. وی از سال ۲۰۰۷ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده‌است. وی در سریال مردگان متحرک در نقش بث گرین بازی کرده است.

 

Filmography
2007     Aunt Tigress     
2009     It's Complicated    
2013     Concussion     
2015     Stages   
2016     Papa   


Television
2007     Hot for Teacher   
2008     Law & Orde
2009     The Unusuals
2010     The Good Wife
2011     The Big C  
2011     The Walking Dead  
2012     Law & Order
2014     The Following
2015     Forever
The Flash     2015
The Knick     2015
2016     Arrow
Love on the Sidelines     2016

Conviction     2016


Stage
2006     Spring Awakening  Replacement for Anna
Understudy for Wendla     2006
2009     August: Osage County     National Tour of


لطفا رای دهید !
(2 رای 5 از 5)

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود