لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



بیوگرافی برندان روث

نام اصلی : برندان جیمز روث Brandon James Routh
تولد : ۹ اکتبر ۱۹۷۹ ‏(۳۷ سال)
محل تولد : نورواک، آیووا ، ایالات متحده
ملیت : آمریکایی
دیگر نام‌ها : بی.جی روث
شغل: بازیگر , مدل
سال‌های فعالیت : ۱۹۹۹–اکنون
همسر : کورتنی فورد (ازدواج ۲۰۰۷)
فرزندان  : 1  

 

زندگینامه

برندان روث (انگلیسی: Brandon Routh؛ زادهٔ ۹ اکتبر ۱۹۷۹) یک مدل سابق و بازیگر آمریکایی است که بیشتر برای ایفای نقش کلارک کنت/سوپرمن در فیلم بازگشت سوپرمن و ریموند پالمر/اتم در سریال پیکان و افسانه های فردا شهرت دارد.وی همچنین در فیلم هایی همچون غیرقابل فکر و ۴۰۰ روز ظاهر شده و نقش دیلن داگ در فیلم دیلن داگ : مرگ شب و دنیل شاو در سریال چاک را ایفا کرده است.

 

Filmography
2006     Karla      
2006     Denial   
2006     Superman Returns   
2008     Fling 
2008     Zack and Miri Make a Porno      
2009     Life Is Hot in Cracktown      
2009     Stuntmen      
2009     Table for Three       
2009     Kambakkht Ishq
2009     Miss Nobody       
2009     The Informers   
2010     Unthinkable       
2010     Scott Pilgrim vs. the World  
2011     Dylan Dog: Dead of Night        
2011     Cost of Living
2011     Number Nine  
2012     Crooked Arrows      
2014     Missing William       
2015      Days      
2016     Lost in the Pacific     


Television
1999     Odd Man Out
2000     Undressed   
2000     Gilmore Girls
2001     One Life to Live    
2003     Cold Case
2004     Will & Grace
2004     Oliver Beene
2005     Awesometown
2006     The Batman
2008     Fear Itself
2010     Chuck
IGN Award for Best Villain     2010
2012     Partners   
2013     Chosen  
2013     Newsreaders 
2014     The Exes   
2014     Enlisted   
2014     The Millers
2014     Arrow    
2014     The Nine Lives of Christmas 
2015     The Flash 
2016     Legends of Tomorrow       
2016     Lady Dynamite


Video games
2006     Superman Returns     Clark Kent/Superman (voice)
2013     Call of Duty: Ghosts     David "Hesh" Walker (voice)

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:



{vote}
0
رتبه این صفحه
امتیاز دهید
به کافی نت IR
امتیاز دهید