لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : دانلود نرم افزار اوقات شرعی نگار

دانلود نرم افزار اوقات شرعی برای کامپیوتر

دانلود نرم افزار اوقات شرعی نگار برای کامپیوتر Negarapp v2.01 یک نرم افزار کاربردی و مفید که اوقات شرعی کلیه استان ها و بیش از 365 شهر را محاسبه می کند. از امکانات جالب این نرم افزار قابلیت پخش قرائت قرآن و دعا ، قبل و بعد از اذان می باشد قابلیتی که در هیچ کدام نرم افزار های مشابه وجود ندارد. بیش از 15 فایل صوتی اذان و قرائت قرآن نیز در نرم افزار گنجانده شده که کاملا با یکدیگر هماهنگ است یعنی بلافاصله پس از پایان قرائت قرآن ، فایل اذان پخش می گردد. لازم به ذکر است که در صورت تمایل می توانید فایل های دلخواه خود را جایگزین فایل های پیش فرض کنید.


بیوگرافی جودی لین اویکیف

نام اصلی : جودی لین اویکیف Jodi Lyn O'Keefe
تولد :  ۱۰ اکتبر ۱۹۷۸ ‏(۳۸ سال)
محل تولد : کلیفورد بیچ، نیوجرسی
ملیت : آمریکایی
زمینه فعالیت : بازیگر، مدل، طراح مد
سال‌های فعالیت : 1995– تاکنون

 

زندگینامه

جودی لین اوکیف (به انگلیسی: Jodi Lyn O'Keefe) (زادهٔ ۱۰ اکتبر ۱۹۷۸) بازیگر آمریکایی است.
در سال ۱۹۹۵ وارد حرفهٔ بازیگری شد و با بازی در مجموعهٔ تلویزیونی پل‌های نش (۱۹۹۶) و مجموعهٔ تلویزیونی فرار از زندان (۲۰۰۷) به اوج شهرت رسید.او در سال سوم دبیرستان، ترک تحصیل کرد و به بازیگری روی آورد. وی تنها ۱۷ سال داشت که در سینما ظاهر شد. او همچنان در سال ۲۰۱۴ در فصل ششم مجموعهٔ تلویزیونی خاطرات یک خون‌آشام ظاهر شد.از فیلم‌های معروفی که او در آن بازی کرده می‌توان به فیلم او همه چیز تمام است و هر چی لازم باشه اشاره کرد.

Filmography
1998     Halloween H20: 20 Years Later   
1999     She's All That         
2000     The Crow: Salvation       
Whatever it Takes     2000        
Devil in the Flesh 2     2000    
2002     Falling in Love in Pongo Ponga   
2003     Red Rover       
2004     Out for Blood  
Mummy an' the Armadillo     2004        
2005     Venice Underground      
2007     American Identity   
2013     Frozen Ground  
2014     Merry ExMas   

   
Television
1995     Another World    
1996     Nash Bridges 
1999     Happy Hour  
2002     Dharma & Greg
2002     "Mission: Implausible"
George Lopez      2002    
2002     "The Wedding Dance"
2003     The Pool at Maddy Breaker's  
2004     Tru Calling   
The Help     2004    
Charmed     2004    
From Whence We Came"    2005
2006     Halloween: 25 Years of Terror  
2007     CSI: NY
2007     Prison Break   
2009     The Big Bang Theory   
2010     Lost   
2011     Law & Order: LA  
2012     The Finder  
2013     The Exes    
2014     Untitled Wall Street Project   
2014     The Vampire Diaries  
2014    present     
2016     Lucifer

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود