لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Firefox Quantum
Pot Player Download


فایل استـور : غیرفعال سازی آپدیت های ویندوز 10

عنوان برنامه : غیرفعال سازی آپدیت های خودکار ویندوز 10
قیمت : 10,000 ریال
نوع فایل : ستاپ(نصب کننده)

توضیحات مختصر : یکی از مشکلات کاربران خصوصا کاربران ایرانی قابلیت جدیدی است که در ویندوز 10 قرار داده شده و آن هم قابلیت  بروزرسانی خودکار آپدیت های ویندوز 10 می باشد. آپدیت ها در پس زمینه ویندوز بدون اطلاع کاربر دانلود می شود و امکان غیرفعال سازی آن در ویندوز فراهم نشده که موجب مصرف زیاد پهنای باند اینترنت می شود ، برای همین در این مطلب از سایت کافی نت IR نرم افزار کم حجم و کاربردی را به شما معرفی می کنیم که براحتی آپدیت خودکار ویندوز 10 را غیر فعال نمایید.



بیوگرافی رایان نیومن

نام اصلی : رایان نیومن Ryan Whitney Newman
تولد :  ۲۴ آوریل ۱۹۹۸ ‏(۱۸ سال)
محل تولد : منهتن, کالیفرنیا
ملیت : آمریکایی
زمینه فعالیت : بازیگر , خواننده , مدل
سال‌های فعالیت : 2006– تاکنون

 

زندگینامه

رایان نیومن (انگلیسی: Ryan Newman؛ زاده ۲۴ آوریل ۱۹۹۸[۲]) یک هنرپیشه، و خواننده اهل ایالات متحده آمریکا است. وی از سال ۲۰۰۶ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده‌است.

 

Filmography
2006     Monster House   
2006     Zoom        
2008     Lower Learning         
2012     The Call   
2015     AthenaGirls   
2016     The Thinning       
Television roles Year     2016    
2007     Hannah Montana
2009     Zeke & Luther   
2010     Good Luck Charlie
2012     See Dad Run   
2013     Big Time Rush
2015     Sharknado 3: Oh Hell No!
2015     The Thundermans    
2016     Bad Sister  
2016     Sharknado: The 4th Awakens 


Music Videos
Happy Universal Holidays     2010   
Summertime     2010
2011     "If Earth Could Speak"   

0 ستاره
لطفا رای دهید!

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود