لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : قالب بسیار زیبا هنرمند 2017

قالب فوق العاده زیبا 2017 عنوان برنامه : قالب بسیار زیبا هنرمند 2017
قیمت : 22,000 تومان
نوع فایل : سورس قالب

دراین مطلب قالب بسیار زیبا و فوق العاده رو برای شما عزیزان آماده کردیم ، که در هیچ سایتی تاکنون منتشر نشده است. افکت های جذاب با تکنولوژی Bootstrap و کتابخانه های جی کوئری زیبایی خاصی را به این قالب بخشیده است. این قالب بیشتر مناسب صفحات معرفی هنرمندان ، صفحات شخصی ، صفحات معرفی یک محصول خاص مانند بازی ، ترانه ، برنامه می باشد. تصاویر بکار برده شده در این قالب (احسان خواجه امیری) تنها جهت معرفی قالب می باشد . لذا این هنرمند اینگونه صفحه ای با طرح قالب ما ندارد. دمو و توضیحات بیشتر را در ادامه مطلب دنبال کنید...



بیوگرافی نستر کاربونل

نام اصلی : نستر گستن کاربونل Nestor Gaston Carbonell
تولد: ۱ دسامبر ۱۹۶۷ ‏(۴۸ سال)
محل تولد : نیویورک, آمریکا
سال‌های فعالیت : 1989-اکنون
تحصیل : دانشگاه هاوارد
پیشه : بازیگر , نویسنده , کارگردان
همسر : شانون کنی (2011 حال)
فرزندان : ۲ فرزند
خویشاوند : Rafael Palmeiro (cousin) José Manuel Cortina

 

زندگینامه

نستر گستون کاربونل(به انگلیسی: Néstor Gastón Carbonell) (متولد ۱ دسامبر ۱۹۶۷)بازیگر آمریکایی است که بیشتر علت محبوبیت آن بازی در سریال درام لاست در نقش ریچارد آلپرت و فیلم قاتل (۲۰۰۸) میباشد.

 

Filmography
2000     Attention Shoppers  
2001     Jack the Dog       
2002     The Laramie Project      
2003     Manhood      
2005     The Lost City      
2006     Smokin' Aces      
2008     The Dark Knight      
2008     Killer Movie     
2010     Noah's Ark: The New Beginning      
2012     For Greater Glory      
2012     The Dark Knight Rises       
2013     Dead Drop      
2016     Director's Cut       
2016     Imperium      
2016     Medicine Men  
2017     Crown Heights  

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود