Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1398 Calendar Wallpaper

بیوگرافی کیانو ریوز

نام اصلی : کیانو چارلز ریوز keanu reeves
تولد : ۲ سپتامبر ۱۹۶۴ ‏
محل تولد : بیروت،  لبنان
ملیت : کانادایی
والدین  : پاتریشیا تایلور -ساموئل نولین ریوز
زمینه فعالیت : بازیگر، تهیه‌کننده، کارگردان، خواننده
سال‌های فعالیت : ۱۹۸۴ - تاکنون

 

زندگینامه

کیانو چارلز ریوز (به انگلیسی: Keanu Charles Reeves) (زاده ۲ سپتامبر ۱۹۶۴) بازیگر، کارگردان، تهیه‌کننده و موسیقیدان کانادایی که با بازی ماندگارش در نقش نئو در سه‌گانه فیلم ماتریکس، فیلم سرعت و با نقش تد لوگان در فیلم ماجراجویی بسیار عالی بیل و تد شناخته شده‌است.

اوایل زندگی
ریوز در بیروت، لبنان به دنیا آمد، او پسر پاتریشیا تایلور طراح لباس و ساموئل نولین ریوز یک زمین‌شناس بود. مادر ریوز انگلیسی و پدر او از اهالی هاوایی، نژاد ایرلندی پرتغالی چینی بود. پدر و مادرش نام کیانو را برای فرزندشان برگزیدند که در زبان هاوایی به معنای «نسیم خنک» است. مادر ریوز در بیروت کار می‌کرد تا با پدر او آشنا شد. پدرش کارگری بی‌تجربه بود که وقتی به خاطر فروش هروئین در زندان به سر می‌برد، توانست مدرک تحصیلی دیپلم را به دست بیاورد. پدر او زن و خانوادهٔ خود را هنگامی که ریوز ۳ ساله بود ترک کرد، و ریوز در حال حاضر هیچ ارتباطی با او ندارد.

ریوز به همراه همسر مادرش به اطراف گوناگون دنیا زمانی که کودک بود مسافرت می‌کرد. بعد از این که خانواده او در سال ۱۹۶۶ از یکدیگر جدا شدند، مادرش به یک طراح لباس محلی تبدیل شد و خانواده‌اش را به استرالیا و سپس به نیویورک برد و مادرش با مردی به نام پال ارون، که یک کارگردان آمریکایی بود ملاقات کرد و سپس با یکدیگر ازدواج کردند. آن‌ها پس از نقل مکان به تورنتو در سال ۱۹۷۱ از یکدیگر جداشدند. مادر ریوز دوباره در سال ۱۹۷۶ با یک خواننده سبک راک با نام رابرت میلر ازدواج کرد و یک باره دیگر در سال ۱۹۸۰ آن‌ها از یکدیگر طلاق گرفتند. پس از سومین ازدواج ناموفق، مادر ریوز برای چهارمین بار ازدواج کرد. او در چهارمین ازدواج خود با مردی با نام جک مود که به آرایشگری می‌پرداخت ازدواج کرد، و دوباره این رابطه تا سال ۱۹۹۴ پایدار نماند. کیانو و خواهرانش در شهر تورنتو بالغ شدند که آن‌ها به همراه مادر و پدربزرگ و مادربزرگ و پرستارشان در آنجا زندگی می‌کردند. ریوز در مدت محدود ۵ سال به چهار مدرسه مختلف، همانند مدرسه هنر می‌رفت.

ریوز همیشه رؤیای اینکه یک ستاره هاکی شود را در سر داشت و برای رسیدن به آرزوی خود رشته تحصیلی خود را تغییر داد و به یک دبیرستان آزاد رفت ولی بعد که می‌خواست به دانشگاه برود دوباره رشته تحصیلی خود را به بازیگری تغییر داد. اما ریوز به دلیل تغییر بیش از اندازه رشته‌های تحصیلی‌اش از طرف مدرسه اخراج شد و هرگز نتوانست مدرک دیپلم را اخذ کند.

در ژانویه ۲۰۱۱ در شبکه بی‌بی‌سی در برنامه «شو یکه‌تاز» از انگلیسی تبار بودنش سخن گفت، از طریق مادرش، که زمانی که او نوجوان بود، او را تشویق به نگاه کردن برنامه تلویزیونی کمدی دو روننی و دیگر برنامه‌های تلویزیونی می‌کرد؛ که چگونه مادرش باعث شد او امروز به این راحتی انگلیسی صحبت کند.

حرفه‌
کیانو ریوز را بیش از همه به عنوان ستارهٔ فیلم‌های اکشن و علمی‌تخیلی می‌شناسند. او نخستین تجربیات خود در زمینه بازیگری را با حضور در تئاتر به دست آورد و همچنین در شماری از محصولات سینمایی و تلویزیونی نقش آفرینی کرد.

ریوز آغاز کار هنری خود را از نه سالگی شروع کرد و اجرای تئاتری با نام دمن یانکیز را بر عهده گرفت و در سن ۱۵ سالگی نقش میرکیوتو در نمایش رومئو و ژولیت بر عهده گرفت و روی صحنه نمایش زنده اجرا کرد. این نمایش در تئاتر لوه پوسلوس اجرا شد. ریوز اولین نقش تلویزیونی خود را در شبکه تلویزیونی سی‌بی‌سی با سریال کمدی هنگین ان آغاز کرد و ریوز در آن سال مانند ستاره‌ای درخشید به همین دلیل شرکت کوکا کولا او را برای تبلیغ محصولات کوکا کولا دعوت کردند و ریوز این درخواست را پذیرفت. ریوز در همان سال در یک فیلم کوتاه درام ان‌اف‌بی و در نقش‌های تئاترهای «برد فراسر» و «ولف بوی» در شهر تورنتو ایفای نقش کرد؛ و در سال ۱۹۸۴ به بهترین بازیگر نوجوان کانادایی از طرف مردم تبدیل شد.

ریوز بعد از موفقیت‌های فراوان در تئاتر و تلویزیون دعوت به بازی در فیلم سینمایی بیل و تد شد که ریوز نقش تید را بازی می‌کرد، کیانو این نقش را پذیرفت و در زمان نوجوانی به یک ستاره بین‌المللی تبدیل شد که این فیلم فروش بی نظیری را در کل دنیا در پی داشت و این دلیلی شد که دوباره کیانو در فصل جدید بیل و تید ۲ ایفای نقش کند.


محبوبیت زیاد: ۱۹۹۰
در سال ۱۹۹۰ کیانو در فیلم‌هایی پرآوازه با ستارگانی بزرگ به ایفای نقش پرداخت، ریوز در فیلم نقطه فرار ایفای نقش کرد و برنده جایزه پسندیده‌ترین بازیگر مرد از طرف جوایز بین‌المللی جایزه سینمایی ام‌تی‌وی شد. در پی این موفقیت ریوز در فیلم‌هایی همچون سرعت بازی کرد و موفقیت‌های بیشتری را کسب نمود. وی در سال ۱۹۹۷ با فیلم موفق وکیل مدافع شیطان با آل پاچینو هم بازی شد.


ادامهٔ موفقیت: ۲۰۰۰
ریوز با بازی در سه‌گانه فیلم سینمایی ماتریکس به یک شخصیت ماندگار در بین تمام مردم جهان شناخته شد که این فیلم یکی از پرفروش ترین‌های فیلم سینمایی در تاریخ هالیوود شناخته شده‌است، فیلم سینمایی ماتریکس آنچنان موفق بود که برادران واچوفسکی سری دوم و سوم آن را ساختند.

کیانو در سال ۲۰۰۶ در فیلم سینمایی کنستانتین ایفای نقش کرد، ریوز در فیلم زندگی شخصی پیپا لی ایفای نقش کرد که این نقش سبب آن شد که کیانو ریوز و برد پیت با هم در این فیلم همکار و دوستان خوبی شوند. وی در ادامه با همکاری ساندرا بولاک در فیلم خانه‌ای روی برکه به ایفای نقش پرداخت.


بازگشت: ۲۰۱۰
ریوز در سال ۲۰۱۰ در فیلم سینمایی اکشن و کمدی و درام با نام جرم هنری نقش آفرینی کرد. در آوریل ۲۰۱۱ ریوز در مصاحبه با شبکه ام‌تی‌وی اعلام کرد که فصل جدید بیل و تد در مرحله ساخت می‌باشد. وی در سال ۲۰۱۳ با ۴۷ رونین به توفیقی نرسید. کیانو ریوز در سال ۲۰۱۴ با فیلم موفق جان ویک دوباره سر زبان‌ها افتاد.


سه‌گانه ماتریکس
کیانو ریوز برای سه‌گانه ماتریکس ۲۶۲ میلیون دلار دریافت کرد. او برای فیلم اول ۱۰ میلیون دلار به علاوه ۱۰٪ از درآمد ناخالص گرفت. فیلم اول ماتریکس در نهایت ۴۶۰ میلیون دلار در کل دنیا فروش کرد که در کل ۵۶ میلیون دلار آن به ریوز رسید. برای هر کدام از فیلم‌های دوم و سوم هم او ۱۵ میلیون دلار دستمزد به علاوه ۱۵٪ از کل فروش فیلم‌ها را گرفت. ماتریکس دو ۷۴۲ میلیون دلار در کل دنیا فروخت و ۱۲۶ میلیون دلار عاید ریوز کرد. فیلم سوم ۴۳۰ میلیون دلار فروخت و ۸۰ میلیون دلار آن به ریوز رسید. این یعنی برای سه‌گانه ماتریکس، ریوز ۲۶۲ میلیون دلار گرفت. دستمزد ۱۲۶ میلیون دلاری کیانو ریوز برای فیلم دوم ماتریکس بالاترین دستمزدی است که یک بازیگر برای تنها یک فیلم تابه‌حال گرفته است.

زندگی شخصی
در سال ۲۰۰۵ سنگ پیاده‌رو شهرت هالیوود کیانو ریوز در شمال نیویورک ساخته شد، این سنگ فقط به بزرگان هنر جهان تعلق می‌گیرد که ریوز یکی از آنان می‌باشد.در سال ۲۰۰۶ زنی ادعا کرد که کیانو پدر فرزندش است اما ریوز سخنان این زن را تکذیب کرد و زن به دادگاه رفت و خواستار شد تا کیانو هر ماه مبلغی به آن زن به عنوان کمک خرجی برای بزرگ کردن فرزندشان به او بدهد. به همین دلیل کیانو که سخنان آن زن را تکذیب می‌کرد توسط وکیلش به او پیشنهاد شد که آزمایش دی‌ان‌ای دهد تا بی گناهی کیانو ثابت شود، در دسامبر ۲۰۰۶ نتایج آزمایش برای دادگاه خوانده شد و معلوم شد که کیانو ریوز پدر آن نوزاد نیست و دادگاه ۱۵ سال حکم زندان برای آن زن تعیین کرد، اما ریوز حکم دادگاه را قبول نکرد و از آن زن هیچ گونه شکایتی نکرد تا به آن زن حکم آزادی دادند.


روابط
ریوز تاکنون ازدواج نکرد و در دسامبر سال ۱۹۹۹، دوست دختر ریوز جنیفر سیم یک دختر مرده به دنیا آورد که نام او را آوا آرچر سیم ریوز گذاشتند. در آوریل سال ۲۰۰۱، جنیفر سیم در یک تصادف رانندگی جانش را از دست داد. او در کنار دختر خود در قبرستان وست وود در لس آنجلس، کالیفرنیا به خاک سپرده شد.


علاقه‌مندی
کیانو ریوز یکی از طرفداران اسب‌سواری، موج‌سواری و موتورسیکلت است، که کلکسیونی از موتورسیکلت دارد. کیانو که چپ دست است، در هتل زندگی می‌کند و یک آپارتمان مجلل در نیویورک نیز دارد، اما در آن زندگی نمی‌کند. کیانو همچنین در سال‌های ۱۹۹۱ تا ۲۰۰۲ به عنوان گیتاریست باس در گروه داگ استار فعالیت می‌کرد. این گروه دو آلبوم به نام‌های «رؤیای کوچک ما» و «پایان خوش» را در سال‌های ۱۹۹۷ و ۲۰۰۰ به بازار عرضه کرده است.


filmography
One Step Away    1985
Youngblood    1986
Flying    1986
River's Edge    1986
The Night Before    1988
Permanent Record    1988
The Prince of Pennsylvania    1988
Dangerous Liaisons    1988
Bill & Ted's Excellent Adventure    1989
Parenthood    1989
I Love You to Death    1990
Tune in Tomorrow    1990
Point Break    1991
Bill & Ted's Bogus Journey    1991
My Own Private Idaho    1991
Bram Stoker's Dracula    1992
Much Ado About Nothing    1993
Even Cowgirls Get the Blues    1993
Freaked    1993
Little Buddha    1993
Speed    1994
Johnny Mnemonic    1995
A Walk in the Clouds    1995
Chain Reaction    1996
Feeling Minnesota    1996
The Last Time I Committed Suicide    1997
The Devil's Advocate    1997
The Matrix    1999
Me and Will    1999
The Replacements    2000
The Watcher    2000
The Gift    2000
Sweet November    2001
Hardball    2001
The Matrix Reloaded    2003
The Animatrix    2003
The Matrix Revolutions    2003
Something's Gotta Give    2003
Constantine    2005
Thumbsucker    2005
Ellie Parker    2005
A Scanner Darkly    2006
The Lake House    2006
The Great Warming    2006
Street Kings    2008
The Day the Earth Stood Still    2008
The Private Lives of Pippa Lee    2009
Henry's Crime    2010
Side by Side    2012
Generation Um...    2012
Man of Tai Chi    2013
Ronin 47    2013
John Wick    2014
Knock Knock    2015
Deep Web    2015
Mifune: The Last Samurai    2015
Exposed    2016
Keanu    2016
The Neon Demon    2016
The Bad Batch    2016
The Whole Truth    2016
To the Bone    2017
John Wick: Chapter 2    2017
A Happening of Monumental Proportions    2017
SPF-18    2017
Siberia    2018
Destination Wedding    2018
Replicas    2018
John Wick: Chapter 3 – Parabellum    2019
Always Be My Maybe    2019
Toy Story 4    2019


لطفا رای دهید !
(10 رای 5 از 5)

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود