لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : غیرفعال سازی آپدیت های ویندوز 10

عنوان برنامه : غیرفعال سازی آپدیت های خودکار ویندوز 10
قیمت : 10,000 ریال
نوع فایل : ستاپ(نصب کننده)

توضیحات مختصر : یکی از مشکلات کاربران خصوصا کاربران ایرانی قابلیت جدیدی است که در ویندوز 10 قرار داده شده و آن هم قابلیت  بروزرسانی خودکار آپدیت های ویندوز 10 می باشد. آپدیت ها در پس زمینه ویندوز بدون اطلاع کاربر دانلود می شود و امکان غیرفعال سازی آن در ویندوز فراهم نشده که موجب مصرف زیاد پهنای باند اینترنت می شود ، برای همین در این مطلب از سایت کافی نت IR نرم افزار کم حجم و کاربردی را به شما معرفی می کنیم که براحتی آپدیت خودکار ویندوز 10 را غیر فعال نمایید.



بیوگرافی جای کورتنی

نام اصلی : جای کورتنی Jai Courtney
زمینه فعالیت : سینما
تاریخ تولد : ۱۵ مارس ۱۹۸۶ (30 سال)
محل تولد : سیدنی ، نیو ساوت ولز ، استرالیا
ملیت : استرالیایی
پیشه : بازیگر
سال های فعالیت : 2005 تاکنون

 

زندگینامه

جای کورتنی (به انگلیسی: Jai Courtney)(زاده ۱۵ مارس ۱۹۸۶) بازیگر استرالیایی است.از فیلم‌های معروف او می‌توان به بازی در ناهمگون اشاره کرد.

 

Filmography
2009     Stone Bros     
2012     Jack Reacher        
2013     A Good Day to Die Hard    
2013     Felony       
2014     I, Frankenstein        
2014     Divergent      
2014     Unbroken       
2014     The Water Diviner       
2015     The Divergent Series: Insurgent       
2015     Terminator Genisys       
2015     Man Down      
2016     Suicide Squad        
2016     The Exception 


Television
2008     All Saints  
2008     Packed to the Rafters 
2010     Spartacus: Blood and Sand  
2017     Wet Hot American Summer: Ten Years Later       

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود