لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Firefox Quantum
Pot Player Download


فایل استـور : محاسبه اقساط و بهره وام های بانکی

دانلود نرم افزار اقساط و سود وام های بانکی

دانلود نرم افزار محاسبه اقساط و بهره وام های بانکی در ادامه نرم افزار های فارسی و کاربردی ، برنامه ای محاسبه گر اقساط و بهره وام های بانکی رو برای شما طراحی کردیم. این برنامه با توجه به میزان مبلغ وام درخواستی و درصد سود و همچنین مدت زمان بازپرداخت با فرمول جدید بانک ها ، اقساط ماهیانه به همراه بهره کل وام را برای شما محاسبه و نمایش میدهد. این برنامه همچنین جهت مقایسه اقساط ، محاسبه با فرمول گذشته را نیز دارد. پیشنهاد می کنم این برنامه را به آرشیو نرم افزارهای ویندوز خود اضافه کنید. چرا که ممکن در آینده شما و یا اقوام نزدیکتان بخواهند وام بگیرند.



بیوگرافی مانو بنت

نام اصلی : جاناتان مانو بنت Manu Bennett
تاریخ تولد: ۱۰ اکتبر ۱۹۶۹ ‏(۴۷ سال)
محل تولد : نیوزلند
ملیت : نیوزلندیاسترالیایی
نام های دیگر : جان بنت
پیشه : بازیگر
سال‌های فعالیت : ۱۹۹۳ تا کنون
همسر : Karin Horen
فرزندان : سه فرزند

 

زندگینامه

مانو بنت (به انگلیسی: Manu Bennett) (متولد ۱۰ اکتبر ۱۹۶۹) با نام جان بنت نیز شناخته می شود. این بازیگر اهل زلاندنو بیشتر به خاطر حضور در سریال های تلویزیونی معروف است. از فیلم‌های معروف او می‌توان به بازی در فیلم محکوم شده اشاره کرد.


وی متولد زلاندنو است. مادرش یک مدل و پدرش یک خواننده بود. وقتی که بنت چند ماهه بود خانواده‌اش به استرالیا نقل مکان کردند. پدرش از نژادهای مائوری و ایرلندی و مادرش از نژادهای اسکاتلندی و اسپانیایی هستند. بنت در سال ۱۹۸۶ به زلاندنو بازگشت تا در دانشگاهی در آنجا به تحصیل بپردازد. وقتی که دوباره به استرالیا بازگشت عضو یک تیم راگبی شد. در آن زمان وی به رقص مدرن، باله ی کلاسیک و پیانو علاقه داشت. بعد از مدتی راگبی را رها کرد و برای تحصیل در زمینه ی رقص و نمایش نامه نویسی به لس آنجلس رفت.

 

Filmography
1998     The Violent Earth        
2001     Lantana        
2006     The Marine        
2006     The Bridge  
2007     The Condemned       
2007      Days of Night      
2012     The Hobbit: An Unexpected Journey      
2013     The Hobbit: The Desolation of Smaug    
2014     The Hobbit: The Battle of the Five Armies    
2016     Beta Test      
2017     Death Race 2050 


Television
1993     Paradise Beach  
1994     Blue Heelers
1996     Water Rats   
1998     All Saints 
1999     BeastMaster 
2000     Xena: Warrior Princess 
2000     Shortland Street  
2001     Head Start  
2001     Street Legal  
2002     Mataku   
2003     Going Straight  
2008     The Strip  
2010     Spartacus  
2011     Sinbad and The Minotaur 
2012     Bikie Wars: Brothers in Arms  
2013     Arrow 
2016     Present  
2016     American Dad!


Video games
2014     Lego the Hobbit: The Video Game   

5 ستاره
لطفا رای دهید!

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود