لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download


فایل استـور : قالب فوق العاده جذاب مهتاب

قالب فوق العاده جذاب مهتاب Moonlight theme عنوان برنامه : قالب فوق العاده جذاب مهتاب
قیمت : 16,000 تومان
نوع فایل : سورس قالب

دراین مطالب از فروشگاه فایل کافی نت IR ، قالبی بسیار زیبا و جذاب رو تحت عنوان مهتاب Moonlight رو برای شما عزیزان آماده کرده ایم. این قالب در بسیاری از پورتال های اروپایی با قیمت 24 دلار (92400 تومان) فروخته می شود. اما طراحان ما با تعبیه فونت های فارسی و راست چین نمودن و همچنین ترجمه آن به زبان فارسی با هزینه بسیار کمتر آن را در اختیار شما عزیزان قرار داده اند. طراحی 100 درصد واکنش گرا در پلت فرم های مختلف ، افکت های جذاب و بهینه سازی شده از ویژگی های این قالب می باشد.

بیوگرافی کریگ پارکر

نام اصلی : کریگ پارکر Craig Parker
زمینه فعالیت : سینما و تلویزیون
تاریخ تولد : ۱۲ نوامبر ۱۹۷۰ ‏(۴۵ سال)
محل تولد : سووا، ویتی لوو، فیجی
ملیت : نیوزلند
سال‌های فعالیت : 1987 تاکنون

 

زندگینامه

کریگ پارکر (به انگلیسی: Craig Parker) (زاده ۱۲ نوامبر ۱۹۷۰) یک هنرپیشه نیوزلندی می‌باشد.وی که از سال ۱۹۸۷ تا هم‌اکنون در این صنعت فعال بوده، در ۶ فیلم سینمایی بازی کرده است.او بیشتر به خاطر ایفا کردن نقش‌های هالدیر در ارباب حلقه‌ها: یاران حلقه (سال ۲۰۰۱) و ارباب حلقه‌ها: دو برج (سال ۲۰۰۳)، راهل سیاه در افسانه‌ی جستجوگر (سال ۱۰-۲۰۰۸) و گایوس کلادیوس گالبر در اسپارتاکوس (سال ۱۲-۲۰۱۰) مشهور است.

کریگ در سووا، ویتی لوو، فیجی بدنیا آمد. پدربزرگ وی زمانی که عضو ارتش بریتانیا بود از ادینبرو، اسکاتلند به فیجی نقل مکان کرد. جدا از ریشه‌ی اسکاتلندی کریگ ریشه‌ی ولزی، دانمارکی، انگلیسی و کورنی دارد.


Filmography
1998     A Soldier's Sweetheart        
2001     No One Can Hear You        
2001     The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring       
2002     The Lord of the Rings: The Two Towers       
2003     The Lord of the Rings: The Return of the King   
2006     Weekend Lovers      
2009     Underworld: Rise of the Lycans      


Television
1987     Gloss    
1989     Hotshotz        
2007     Shortland Street   
1993     The Tommyknockers   
1996     City Life   
1997     People  
1997     Xena: Warrior Princess 
1998     Young Hercules 
1999     Xena: Warrior Princess
1999     A Twist in the Tale 
2001     Xena: Warrior Princess  
2001     Mercy Peak  
2003     Power Rangers Ninja Storm 
2003     Power Rangers Ninja Storm 
2003     Power Rangers Ninja Storm
2005     Power Rangers S.P.D
2008     Legend of the Seeker
2009     Diplomatic Immunity  
2010     Radiradirah 
2010     Spartacus  
2011     Waitangi: What Really Happened   
2012     Shackleton's Captain  
2013     NCIS: Los Angeles
2013     Sleepy Hollow
2014     NCIS 
2014     Reign   

1 ستاره
لطفا رای دهید!

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود