لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : آخرین ورژن فایرفاکس دو افزونه کاربردی

افزونه فایرفاکس عنوان برنامه : آخرین ورژن فایرفاکس + دو افزونه کاربردی
قیمت : 10,000 ریال
نوع فایل : نصب کننده

توضیحات مختصر : برای این مطلب آخرین ورژن بروز مرورگر فایرفاکس را برای شما عزیزان قرار دادیم که در هیچ کدام از سایت ها وجود ندارد همراه فایل ستاپ آخرین نسخه فایرفاکس دو افزونه کاربردی غیرفعال سازی و فعال سازی تصاویر جهت حفظ پهنای باند اینترنت و همچنین تقویم شمسی زیبا قرار داده شده است.



بیوگرافی جان بارومن

نام اصلی : جان اسکات بارومن John Scot Barrowman
زمینه فعالیت : تئاتر موزیکال
تاریخ تولد : ۱۱ مارس ۱۹۶۷ ‏(۴۹ سال)
محل تولد : گلاسگو، اسکاتلند
ملیت : اسکاتلندی-آمریکایی
پیشه : بازیگر، خواننده، رقاص، نویسنده
سال‌های فعالیت  : ۱۹۸۹-تاکنون

 

زندگینامه

جان اسکات بارومن (به انگلیسی: John Scot Barrowman) (زادهٔ ۱۱ مارس ۱۹۶۷) بازیگر، خواننده، رقاص، بازیگر تئاتر موزیکال، نویسنده و شخصیت تلویزیونی است. از نقش‌های معروف او می‌توان به کاپیتان جک هارکنس در دکتر هو و تورچ وود اشاره کرد.

 

Filmography
The Untouchables     1987        
Central Park West     1995   
Titans     2000
Putting It Together: Direct from Broadway     2001  
Shark Attack 3: Megalodon     2002      
Method     2004        
De-Lovely     2004       
The Producers     2005 
Doctor Who     2007
Torchwood     2006
Hotel Babylon     2008
Animals at Work     2008
Tonight's the Night     2009
My Family     2009
Desperate Housewives     2010
Strictly Come Dancing     2010
Broadway: The Next Generation     2011     
The Super Hero Squad Show     2011
Hustle     2012
Watson & Oliver     2012 
Arrow     2012
Attack of the Show!     2012
Zero Dark Thirty     2012     
Scandal     2013
Sing Your Face Off     2013
Pressure Pad     2013
The Five(ish) Doctors Reboot     2013 
Superstar Dogs: Countdown to Crufts     2014
John Barrowman's Pet Hospital     2014
Small Animal Hospital     2014
The Flash     2015
Reign     2016
Celebrity Juice     2016 
The One Show     2016

Legends of Tomorrow     2016

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود