لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download


فایل استـور : پروژه افترافکت 3D Book کتاب سه بعدی

دانلود پروژه های افترافکت 3D Book After Effect Project

دانلود پروژه افترافکت 3D Book کتاب سه بعدی یک قالب آماده زیبا برای نویسندگان عزیز می باشد که با استفاده از آن میتوانید یک Demo خلاصه از کتاب خود در قالب تیزر ویدئویی نمایش دهید. فقط لازم است متن ها و لوگوی خود را جایگزین کنید و پروژه را رندر و منتظر خروجی زیبای آن باشید...

بیوگرافی مت بامر

نام اصلی : متیو استتون بومر  Matthew Staton "Matt" Bomer
زمینه فعالیت : سینما و تلویزیون
تاریخ تولد : ۱۱ اکتبر ۱۹۷۷ ‏(۳۹ سال)
محل تولد : وبستر گرووز، میزوری
ملیت : آمریکایی
پیشه : بازیگر
سال‌های فعالیت : ۲۰۰۱ - تاکنون

 

زندگینامه

متیو استتون "مت" بومر(به انگلیسی: Matthew Staton "Matt" Bomer) (متولد ۱۱ اکتبر ۱۹۷۷) بازیگر، فیلم، تلویزیون و صحنه آمریکایی است که علت اصلی شهرت وی بازی در مجموعه تلویزیونی یقه سفید است. بومر برای بازی در فیلم قلب طبیعی برنده ی جایزه گلدن گلوب و نامزد جایزه امی ساعات پربیننده در سال ۲۰۱۵ شد.از نقش‌آفرینی‌های معروف او می‌توان به فیلم هفت دلاور اشاره کرد.

 

Filmography
2005     Flightplan      
2006     The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning        
2011     In Time      
2012     Magic Mike       
2013     Superman: Unbound    
2014     Winter's Tale    
2014     Space Station 76       
2014     Hunted: The War Against Gays in Russia     
2015     Magic Mike XXL      
2016     The Nice Guys      
2016     The Magnificent Seven      
2016     Walking Out  


Television
2000     All My Children 
2001     Guiding Light  
2002     Relic Hunter  
2003     Tru Calling   
2004     North Shore 
2007     Traveler  
2009     Chuck   
2014     White Collar  
2012     Glee  
2013     The New Normal  
2014     The Normal Heart
2014     American Horror Story: Freak Show 
2015     American Horror Story: Hotel  
2016     The Last Tycoon   
2016     American Horror Story: Roanoke        

1 ستاره
لطفا رای دهید!

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود