لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



بیوگرافی بلیک لایولی

نام اصلی  : بلیک الاندر براون Blake Lively
تاریخ تولد : ۲۵ اوت ۱۹۸۷ ‏(۲۹ سال)
محل تولد : لس آنجلس، کالیفرنیا
شغل : بازیگر، مدل
سال‌های فعالیت : ۱۹۸۸–اکنون
همسر : رایان رینولدز (ازدواج ۲۰۱۲)
فرزندان : ۱
والدین : ارنی لایولی - الین لایولی
خویشاوندان : اریک لایولی (برادر) لوری لایولی (خواهر ناتنی)
روبین لایولی (خواهر ناتنی) جیسون لایولی (برادر ناتنی)

 

زندگینامه

بلیک لایولی (به انگلیسی: Blake Lively) (زاده ۲۵ اوت ۱۹۸۷) مدل آمریکایی و بازیگر سینما است که برای ایفای نقش سرنا ون در وودسن در سریال دختر سخن چین شهرت دارد. بلیک لیولی در سال 1987 در لس آنجلس آمریکا در لس آنجلس، کالیفرنیا در خانواده ای هنرمند متولد شد. پدرِ وی ارنی لیولی بازیگر و کارگردان هالیوود می باشد و مادرش الین لیولی نیز مدرس بازیگر و مدیر استعدادیابی بود به همین دلیل خیلی سخت نبود تا بلیک مسیر بازیگری را راحت تر از دیگران طی نماید.

اولین نقش آفرینی بلیک در سن 11 سالگی در فیلم « مرد شنی » محصول سال 1998 انجام شد. فیلمی که پدرش کارگردانی آن را برعهده داشت. پس از آن، بلیک به فیلم محبوب « خواهران سفر » پیوست و با ایفای نقش بریجیت به تجربه بازیگری اش افزود و توانست ستایش منتقدان را برانگیزد.اما این سریال « دختر شایعه ساز » بود که توانست نام بلیک لیولی را بر سر زبانها بیندازد و از او بازیگر مشهوری بسازد.بلیک جوانترین عضو خانواده می باشد. او دارای یک برادر بزرگتر به نام اریک، دو خواهر به نام های لری و رابین و یک برادر ناتنی به نام جیسون می باشد. بلیک در تاریخ 9 سپتامبر 2012 در کارولینای جنوبی با رایان رینولدز ازدواج کرد.بلیک با بازی در نقش سرنا وودسن در سریال گوسیپ گرل به شهرت رسید.

 

نکاتی که احتمالا درباره بلیک لیولی نمی دانید :
زمانی که برای بازی در فیلم « خواهران سفر » به محل انجام تست بازیگری رفته بود، بدون آنکه کاری انجام دهد فقط تصویرش را به کسانی که از او تست می گرفتند داد و سپس اتاق را ترک کرد! سازندگان هم گفتند که این همان بریجت است!
همبازی اش در سریال « دختر شایعه ساز » یعنی پن بدگلی را از زمانی که 11 ساله بوده می شناخته.
در دوران دبیرستان یکی از فعال ترین شاگردان مدرسه بوده و در انواع فعالیت های مدرسه نقش فعالی داشته است.
از قد بلندی که دارد چندان راضی نیست. قد لیولی 178 سانتی متر می باشد.
در سال 2012 با رایان رینولدز ازدواج کرد. این دو هم اکنون صاحب یک دختر هستند.
برخی از فیلمهای محبوبش از این قرار هستند : « جادوگر شهر اُز » ، « زندگی زیباست » ، « ورتگیو » و « آنی هال »
معروفترین بازیگرانی که تحت تاثیر بازیهایشان قرار گرفته کاترین هیپبورن، گریس کلی، آدری هیپبورن و مرلین مونرو بوده اند.
اصالتی انگلیسی، اسکاتلندی، ولزی و آلمانی دارد.
زمانی که بازی در فیلم « عصر آدالین » را به پایان رساند 2 ماهه باردار بود.

 

Filmography
1998     Sandman        
2005     The Sisterhood of the Traveling Pants        
2006     Accepted         
2006     Simon Says       
2007     Elvis and Anabelle       
2008     The Sisterhood of the Traveling Pants 2      
2009     New York, I Love You      
2009     The Private Lives of Pippa Lee      
2010     The Town      
2011     Green Lantern     
2011     Hick      
2012     Savages      
2015     The Age of Adaline      
2016     Café Society      
2016     The Shallows     
2016     All I See Is You 

   
Television
2007     Gossip Girl    
2008     Saturday Night Live    

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:



{vote}
0
رتبه این صفحه
امتیاز دهید
به کافی نت IR
امتیاز دهید