لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Firefox Quantum
Pot Player Download



بیوگرافی اولیویا وایلد

نام اصلی : اولیویا جِین کاکبرن Olivia Wilde
زمینه فعالیت : سینما
تاریخ تولد : ۱۰ مارس ۱۹۸۴ ‏(۳۲ سال)
محل تولد : نیویورک، ایالت نیویورک
ملیت : آمریکایی (ایرلندی تبار)
پیشه : بازیگر و مدل
سال‌های فعالیت : ۲۰۰۳ - تاکنون

 

زندگینامه

اولیویا وایلد (به انگلیسی: Olivia Wilde) با نام اصلی اولیویا جِین کاکبرن (به انگلیسی: Olivia Jane Cockburn) (زاده ۱۰ مارس ۱۹۸۴) مدل و بازیگر آمریکایی ایرلندی تبار سینما و تلویزیون است.نخستین فعالیت او بازی در سریال او سی و سریال درام دانیال سیاه بود. او در سریال دکتر هاوس و فیلم علمی تخیلی ترون: میراث نیز ایفای نقش کرده است.اولیویا وایلد تاکنون در فیلم های دختر همسایه (The Girl Next Door)، آلفا داگ (Alpha Dog)، خوش و بشی با دیگر زنان (Conversations with Other Women)، توریستاس (Turistas) و فیلم کابوی و بیگانگان (Cowboys & Aliens) بازی کرده است. این بازیگر گیاهخوار بوده و عضو جامعه گیاهخواران آمریکا (American Vegan Society) است.

 

Filmography
2004     The Girl Next Door       
2005     Conversations with Other Women        
2006     Alpha Dog        
Bickford Shmeckler's Cool Ideas     2006        
Turistas     2006        
2007     The Death and Life of Bobby Z      
2008     Fix       
2009     Year One      
The Ballad of G.I. Joe     2009    
2010     Weird: The Al Yankovic Story   
The Next Three Days     2010        
Tron: Legacy     2010    
2011     Free Hugs    
Cowboys & Aliens     2011        
The Change-Up     2011        
On the Inside     2011        
In Time     2011        
2012     Butter        
Deadfall     2012        
People Like Us     2012    
The Words     2012    
2013     The Incredible Burt Wonderstone         
Drinking Buddies     2013
Rush     2013    
Her     2013    
Third Person     2013    
2014     Better Living Through Chemistry        
The Longest Week     2014        
2015     The Lazarus Effect        
Unity     2015      
Meadowland     2015  
Love the Coopers     2015       
2016     Black Dog, Red Dog   


Television
2003     Skin   
2004     The O.C
2007     The Black Donnellys   
2007     House  
2012     Tron: Uprising  
Half the Sky     2012    
Robot Chicken     2012 
2013     The High Fructose Adventures of Annoying Orange 
2014     American Dad! 
2015     Portlandia  
BoJack Horseman     2015    
2015     Doll & Em    
2016     Vinyl   
Son of Zorn     2016    


Music videos
2006     "So Far We Are"  
2007     "Stolen"   
2010     "Derezzed" 
2013     "City of Angels"   
2016     "No Love Like Yours"    
2016     "Dark Necessities"    


Video games
2010     Tron: Evolution     Quorra
Tron Evolution: Battle Grids     Quorra

0 ستاره
لطفا رای دهید!

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود