Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی رایان رینولدز

نام اصلی : رایان رودنی رینولدز  Ryan Rodney Reynolds
زمینه فعالیت : سینما و تلویزیون
تاریخ تولد : ۲۳ اکتبر ۱۹۷۶ ‏(۴۰ سال)
محل تولد : ونکوور، بریتیش کلمبیا، کانادا
ملیت : کانادایی-آمریکایی
پیشه : بازیگر
سال‌های فعالیت : ۱۹۹۰ -اکنون
همسر : اسکارلت جوهانسون (۲۰۰۸–۲۰۱۱) بلیک لایولی (ازدواج ۲۰۱۲)
فرزندان : جیمز رینولدز (از همسر دوم)

 

زندگینامه

رایان رودنی رینولدز (به انگلیسی: Ryan Rodney Reynolds) (متولد ۲۳ اکتبر ۱۹۷۶) بازیگر سینما و تلویزیون کانادایی است.رینولدز در ونکوور، بریتیش کلمبیا کشور کانادا متولد شد و در بین چهار برادرش جوانترین بود. او در سال ۱۹۹۴ فارغ‌التحصیل شد. رینولدز شغل‌های مختلفی را اعم از قایق‌رانی، کار در کاباره‌ها و خواربار فروشی امتحان کرد. بازیگری او از سال ۱۹۹۰ آغاز شد. او در سال ۲۰۰۸ با اسکارلت جوهانسون بازیگر معروف آمریکایی ازدواج کرد که این ازدواج پس از دو سال به جدایی ختم شد.

 رایان رینولدز و همسرش بلیک لایولی

Filmography
National Lampoon's Van Wilder (2002)
Blade: Trinity (2004)
The Amityville Horror (2005)
Waiting... (2005)
Just Friends (2005)
Smokin' Aces (2006)
Definitely, Maybe (2008)
Adventureland (2008)
X-Men Origins: Wolverine (2009)
The Proposal (2009)
Buried (2010)
Green Lantern (2011)
The Change-Up (2011)
Safe House (2012)
R.I.P.D. (2013)
The Croods (2013)
Turbo (2013)
The Captive (2014)
Mississippi Grind (2015)
Woman in Gold (2015)
Self/less (2015)
Deadpool (2016)
Criminal (2016)
The Hitman's Bodyguard (2017)
Life (2017)


لطفا رای دهید !
(1 رای 4 از 5)

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود