لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : قالب بسیار زیبا کافی نت

عنوان برنامه : قالب بسیار زیبای کافی نت
قیمت : 22,000 تومان
نوع فایل : کلیه فایل های قالب به همراه PSD طرح ها

توضیحات مختصر : قالب بسیار زیبا با آخرین تکنولوژی تحت وب به همراه اسلایدر زیبا ؛ مناسب برای سایت های قالب دهی ، اسکریپت ، فایل استور ، گرافیک و ابزارهای گرافیک ، بازی و سرگرمی و...



بیوگرافی متیو دیویس

نام اصلی : متیو دابلیو دیویس Matthew "Matt" Davis
زمینه فعالیت : سینما
تاریخ تولد : ۸ مهٔ ۱۹۷۸ ‏(۳۸ سال)
محل تولد : سالت‌لیک‌سیتی
ملیت : ایالات متحده آمریکا
پیشه : بازیگر
سال‌های فعالیت : ۲۰۰۰ تا کنون
همسر : لیلی سوبیسکی (2008 تا 2009)

 

زندگینامه

متیو "مت" دیویس (به انگلیسی: Matthew "Matt" Davis) بازیگر آمریکایی است که بیشتر بخاطر ایفای نقش الاریک "ریک" سالتزمن در سریال خاطرات خون‌آشام شهرت دارد.همینطور او در سریال جدید شبکه CW به نام CULT نیز بازی میکند.

متیو وی دیویس یک بازیگر امریکایی است.دیویس در شهر سالت سیتی متولد شد.در دبیرستان صلیب درس خواند و از دانشگاه یوتا مدرک خود را اخذ کرد.بهترین بازی دیویس در فیلم هانتینگتون 3 به عنوان دوست پسر ال وودذ(ریس وترپرسون) و همچنین در یک فیلم کمدی بسیار زیبا و پر سر و صدا به نام قانون مو بلند ها در سال 2001 نقش ایفا کرد.او در حال حاضر در نقش معلم دبیرستان در سریال خاطرت یک خوناشام که یک شکارچی هم مباشد نقش بازی میکند.او همچنین در شبکه ABCدر فیلم درام برایان به عنوان ادام هیلمن نقش بر جسته ای را بازی کرده است.

 

Filmography
2000     Tigerland        
2000     Urban Legends: Final Cut         
2001     Pearl Harbor   
2001     Legally Blonde       
2002     Lone Star State of Mind        
2002     Blue Crush       
2002     Below       
2003     Something Better      
2004     Seeing Other People      
2004     Shadow of Fear  
2004     Heights  
2005     Into the Sun     
2005     BloodRayne 
2006     Mentor      
2006     Bottoms Up
2007     Wasting Away     
2009     Finding Bliss
2009     S. Darko     
2010     Waiting for Forever 

   
Television
2006     What About Brian    
2008     Law & Order: Special Victims Unit 
2009     Limelight 
2009     In Plain Sight  
2009     Damages    
2009     The Vampire Diaries  
2013     Cult  
2013     CSI: Crime Scene Investigation 

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود