لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Firefox Quantum
Pot Player Download


فایل استـور : غیرفعال سازی آپدیت های ویندوز 10

عنوان برنامه : غیرفعال سازی آپدیت های خودکار ویندوز 10
قیمت : 10,000 ریال
نوع فایل : ستاپ(نصب کننده)

توضیحات مختصر : یکی از مشکلات کاربران خصوصا کاربران ایرانی قابلیت جدیدی است که در ویندوز 10 قرار داده شده و آن هم قابلیت  بروزرسانی خودکار آپدیت های ویندوز 10 می باشد. آپدیت ها در پس زمینه ویندوز بدون اطلاع کاربر دانلود می شود و امکان غیرفعال سازی آن در ویندوز فراهم نشده که موجب مصرف زیاد پهنای باند اینترنت می شود ، برای همین در این مطلب از سایت کافی نت IR نرم افزار کم حجم و کاربردی را به شما معرفی می کنیم که براحتی آپدیت خودکار ویندوز 10 را غیر فعال نمایید.



بیوگرافی جما چان

نام اصلی : جما چان Gemma Chan
زمینه فعالیت : مدل سابق، بازیگر
تاریخ تولد : ۲۹ نوامبر ۱۹۸۲ ‏(۳۳ سال)
محل تولد : لندن، انگلستان
ملیت : انگلیسی
سال‌های فعالیت : 2006 تاکنون
همسر : جک ویتهل (2011 حال)

 

زندگینامه

جما چان (به انگلیسی: Gemma Chan) (زادهٔ ۱۹۸۲ نوامبر ۲۹)، یک بازیگر فیلم انگلیسی، تلویزیون و تئاتر و مدل مد سابق است. چان در بیمارستان گای در لندن، انگلستان در ۲۹ نوامبر سال ۱۹۸۲ متولد شد. پدر او در هنگ کنگ بزرگ شد و یک مهندس بود. سرزمین اصلی مادر او چین می‌باشد، و او یک داروساز در بیمارستان گای، از انقلاب قبل از فرهنگی کمونیست چین از طریق هنگ کنگ با پدر و مادر و خواهر کوچکترش مهاجرت کرده.

Filmography
2006     When Evil Calls        
2009     Exam       
2010     Pimp       
2010     Shanghai     
2010     Submarine     
2013     The Double     
2014     Jack Ryan: Shadow Recruit     
2014     London Fields     
2015     Belles familles    
2016     Stratton: First Into Action  
2016     Fantastic Beasts and Where to Find Them     


Television
2006     Project Catwalk  
2009     Doctor Who
2010     The IT Crowd 
2010     Sherlock  
2011     Secret Diary of a Call Girl 
2011     Fresh Meat
2012     Bedlam 
2012     True Love
2013     Shetland 
2013     Death in Paradise  
2013     Dates 
2014     The Game  
2015     Humans       
2015     Brotherhood     
2017     Watership Down 

5 ستاره
لطفا رای دهید!

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود