لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download
1398 Calendar Wallpaper

بیوگرافی جما چان

نام اصلی : جما چان Gemma Chan
زمینه فعالیت : مدل سابق، بازیگر
تاریخ تولد : ۲۹ نوامبر ۱۹۸۲ ‏(۳۳ سال)
محل تولد : لندن، انگلستان
ملیت : انگلیسی
سال‌های فعالیت : 2006 تاکنون
همسر : جک ویتهل (2011 حال)

 

زندگینامه

جما چان (به انگلیسی: Gemma Chan) (زادهٔ ۱۹۸۲ نوامبر ۲۹)، یک بازیگر فیلم انگلیسی، تلویزیون و تئاتر و مدل مد سابق است. چان در بیمارستان گای در لندن، انگلستان در ۲۹ نوامبر سال ۱۹۸۲ متولد شد. پدر او در هنگ کنگ بزرگ شد و یک مهندس بود. سرزمین اصلی مادر او چین می‌باشد، و او یک داروساز در بیمارستان گای، از انقلاب قبل از فرهنگی کمونیست چین از طریق هنگ کنگ با پدر و مادر و خواهر کوچکترش مهاجرت کرده.

Filmography
2006     When Evil Calls        
2009     Exam       
2010     Pimp       
2010     Shanghai     
2010     Submarine     
2013     The Double     
2014     Jack Ryan: Shadow Recruit     
2014     London Fields     
2015     Belles familles    
2016     Stratton: First Into Action  
2016     Fantastic Beasts and Where to Find Them     


Television
2006     Project Catwalk  
2009     Doctor Who
2010     The IT Crowd 
2010     Sherlock  
2011     Secret Diary of a Call Girl 
2011     Fresh Meat
2012     Bedlam 
2012     True Love
2013     Shetland 
2013     Death in Paradise  
2013     Dates 
2014     The Game  
2015     Humans       
2015     Brotherhood     
2017     Watership Down 


لطفا رای دهید !
(3 رای 5 از 5)

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود