لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



بیوگرافی گابریل مان

نام اصلی : گابریل مان Gabriel Mann
تاریخ تولد : ۱۴ مهٔ ۱۹۷۲ ‏(۴۴ سال)
محل تولد : میدلبری ورمانت
پیشه : بازیگر , مدل , نوازنده
ملیت :  آمریکا
سال‌های فعالیت : ۱۹۹۵–اکنون

 

زندگینامه

گابریل مان (انگلیسی: Gabriel Mann؛ زادهٔ ۱۴ مهٔ ۱۹۷۲) یک هنرپیشه، مانکن ، و نوازنده اهل ایالات متحده آمریکا است. وی از سال ۱۹۹۵ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده‌است.از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته است می‌توان به هویت بورن، برتری بورن، زندگی دیوید گیل، قلمرو: پیش‌درآمدی بر جن‌گیر ، انتقام اشاره کرد.

 

Filmography
1995     Parallel Sons       
1995     Stonewall        
1996     I Shot Andy Warhol        
1996     Harvest of Fire 
1997     Heart Full of Rain  
1998     How to Make the Cruelest Month      
1998     High Art       
1998     Great Expectations     
1999     No Vacancy        
2000     American Virgin        
2000     Cherry Falls       
2001     Things Behind the Sun      
2001     Buffalo Soldiers       
2002     The Bourne Identity       
2003     The Life of David Gale                 
2004     The Bourne Supremacy        
2005     A Lot Like Love      
2006     Valley of the Heart's Delight      
2008     Demption   
2008     The Coverup      
2010     Psych 9       
2011     Fake       
2013     Zerosome      
2014     Cesar Chavez       


Television
1999     Fantasy Island 
1999     Wasteland
2000     Time of Your Life 
2002     Jeremiah
2003     Carnivàle 
2008     Mad Men    
2008     Wolverine and the X-Men 
2009     Legend of the Seeker  
2010     The Avengers: Earth's Mightiest Heroes 
2011     Revenge   
2015     The Mysteries of Laura
2016     Ray Donovan        

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:



{vote}
0
رتبه این صفحه
امتیاز دهید
به کافی نت IR
امتیاز دهید