لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



بیوگرافی لیام همسورث

نام اصلی : لیام همسورث Liam Hemsworth
زمینه فعالیت : سینما
تولد : ۱۳ ژانویهٔ ۱۹۹۰ ‏(۲۶ سال)
محل تولد : ملبورن، ویکتوریا، استرالیا
ملیت : استرالیایی
پیشه : بازیگر
سال‌های فعالیت : ۲۰۰۷-تاکنون
همسر : مایلی سایرس (۲۰۰۹-حال)

 

زندگینامه

لیام همسورث (به انگلیسی: Liam Hemsworth) بازیگر استرالیایی و متولد ۱۳ ژانویه ۱۹۹۰ استاز فیلم‌های معروف او می‌توان به فیلم های عطش مبارزه و یک‌بارمصرف‌ها ۲ اشاره کرد. او برادر کریس همسورث است.لیام همسورث در سال 1990 در ملبورن استرالیا متولد شد و همانند برادر بزرگترش ، کریس همسورث، در زمانی نوجوان به بازیگری علاقه مند شد و نخستین بار در سن 16 سالگی برای بازی در سریال تلویزیونی « Home and Away » تست بازیگری داد و پس از آن نیز به همراه برادرش لوک، در شوی تلویزیونی « The Elephant Princess » حضور پیدا کرد. با اینحال لیام برای یافتن فرصت های جدید بازیگری به ایالات متحده سفر کرد.

وی در هالیوود موفق شد در فیلم « آخرین آهنگ » در کنار مایلی سایرس ظاهر شود و خود را به مخاطبین معرفی نماید. حضور در این فیلم باعث شد تا این دو برای مدتی رابطه ای را هم شکل دهند که درادامه با حضور لیام در یک موزیک ویدئو از سایرس نیز همراه بود. با اینحال نقطه عطف دوران بازیگری همسورث زمانی اتفاق افتاد که وی برای بازی در فیلم « عطش مبارزه » در سال 2012 انتخاب شد و در کنار جنیفر لارنس به ایفای نقش در این مجموعه از فیلمها پرداخت و شهرت جهانی یافت. همسورث همچنین در سال موفق شد به عنوان بازیگر به قسمت دوم فیلم « بدرد نخورها » ملحق شود و خود را به عنوان بازیگری مستعد مطرح نماید.

نکاتی که احتمالا درباره لیام همسورث نمی دانید :
2 برادر بزرگتر دارد که هر دو بازیگران مشهوری هستند : کریس همسورث و لوک همسورث
فیلمهای محبوبش « دپارتد » ، « برادر خوانده ها » و بازیگران محبوبش لئوناردو دیکاپریو، هث لیجر و پُل نیومن هستند.
عمویش به نام راد انسل الهام بخش ساخت فیلم « Crocodile Dunde » بوده است.
شغل های زیادی تجربه کرده از جمله نانوا و پارک کننده ماشین ها.
سفیر سازمان حمایت از کودکان استرالیا می باشد.گیاه خوار است.               
برای بازی در نقش شخصیت ثور تست بازیگری داده بود اما در نهایت نقش به برادر بزرگتش کریس رسید.
وی همچنین قرار بود در قسمت اول « بدرد نخورها » حضور داشته باشد اما بخاطر تست بازیگری برای فیلم « ثور » نتوانست به زمان موعد سازندگان آن فیلم برسد و در عوض در قسمت دوم به گروه ملحق شد.

 

Filmography
2007     Home and Away      
2007     McLeod's Daughters 
2007     Neighbours  
2008     The Elephant Princess
2009     Satisfaction 
2009     Knowing      
2009     Triangle     
2010     The Last Song    
2012     The Hunger Games     
2012     The Expendables 2     
2013     Love and Honor      
2013     Paranoia     
2013     Empire State     
2013     The Hunger Games: Catching Fire    
2014     Cut Bank     
2014     The Hunger Games: Mockingjay – Part 1     
2015     The Muppets  
2015     The Dressmaker     
2015     The Hunger Games: Mockingjay – Part 2      
2016     Independence Day: Resurgence     
2016     The Duel      
2016     Workaholics

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:



{vote}
0
رتبه این صفحه
امتیاز دهید
به کافی نت IR
امتیاز دهید