لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1398 Calendar Wallpaper

بیوگرافی تیلور هیل

بیوگرافی تیلور هیل

نام اصلی : تیلور ماری هیل Taylor Marie Hill
تاریخ تولد : ۵ مارس ۱۹۹۶ ‏
محل تولد : دنور، کلرادو
ملیت : آمریکایی
پیشه : مدل
قد : 176  وزن : 45
رنگ مو : قهوه ای
رنگ چشم : آّبی/ سبز

 

زندگینامه

تیلور ماری هیل (به انگلیسی: Taylor Marie Hill) (زاده ۵ مارس ۱۹۹۶) مدل آمریکایی است. وی مدل آمریکایی و فرشته زیبایی فعلی ویکتوریا از سال ۲۰۱۵ تا به حال است.وی در Palatine، ایلینوی متولد و بزرگ شده ایالت کلرادو می باشد در آغاز کار در سال های اولیه عضو تیم ژیمناستیک شهرش بود این مدل آمریکایی سه خواهر و برادر است وی از دبیرستان کلرادو فارغ التحصیل شده است.ماری هیل وقتی که ۱۴ سال شن داشت توسط یک عکاس به نام جیم اردن کشف شد و استعداد مدل بودن او رو شد البته اضافه کردن کاتالوگ وی در مبارزات انتخاباتی باعث مشهور شدن وی شد .

 

معرفی برند «رالف لورن»، جواهرات زنانه
رالف لورن «Ralph Lauren» شرکت آمریکایی فعال در زمینه مد و پوشاک است که در سال ۱۹۶۷ در نیویورک تاسیس شد. این شرکت مالک برندهایی نظیر پولو و کلاب موناکو می‌باشد.موسس این شرکت رالف لورن «Ralph Lauren» یک طراح مد و میلیاردر اهل ایالات متحده آمریکا است که به خاطر برندش « Polo Ralph Lauren» مشهور است. او با ثروتی بالغ بر ۶/۴ میلیارد دلار، توسط مجله «فوربز» صد و هفتاد و سومین فرد ثروتمند دنیا در سال ۲۰۱۰ معرفی شد.

 

Filmography
2013     Hollywood Temptations   
2016     The Neon Demon     

Television
2014     Victoria's Secret Fashion Show     Herself     TV Special
2015     Victoria's Secret Fashion Show     Herself     TV Special
2016     The Victoria's Secret Swim Special     Herself     TV Special
2016      The Fashion Fund     Herself     TV Series 
2016     Young Holly


لطفا رای دهید !
(7 رای 4 از 5)

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نقل قول [Arezo]

وآآآآآآآآآییییییی=-O ای مهشره...من عاشقشم<3<3<3

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود