لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



بیوگرافی مک‌کنزی فوی

نام اصلی : مک‌کنزی کریستین فوی Mackenzie Christine Foy
زمینه فعالیت : مدل، بازیگر
تاریخ تولد : ۱۰ نوامبر ۲۰۰۰ ‏(۱۶ سال)
محل تولد : لس آنجلس، کالیفرنیا
ملیت : آمریکایی
سال‌های فعالیت : ۲۰۰۹-تا کنون

 

زندگینامه

مک‌کنزی کریستین فوی (به انگلیسی: Mackenzie Christine Foy) (زادهٔ ۱۰ نوامبر ۲۰۰۰)، بازیگر و مدل آمریکایی است. از فیلم‌هایی که وی در آن نقش داشته می‌توان به شخصیت رنزمی کالن، دختر بلا سوان در فیلم‌های گرگ و میش: سپیده‌دم - قسمت اول و قسمت دوم، احضار روح و بین ستاره‌ای اشاره کرد.

 

Filmography
2011     The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1        
2012     The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2       
2013     The Conjuring      
2013     Ernest & Celestine
2013     Wish You Well       
2014     Interstellar      
2014     Black Eyed Dog      
2014     The Boxcar Children
2015     The Little Prince 
2018     The Nutcracker and the Four Realms


Television
2009     Til Death  
2010     FlashForward  
2010     Hawaii Five-0  
2012     R.L. Stine's The Haunting Hour  
2014     The Cookie Mobster  
2015     Jesse Stone: Lost in Paradise

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:



{vote}
0
رتبه این صفحه
امتیاز دهید
به کافی نت IR
امتیاز دهید