لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : برنامه فارسی مدیریت ترافیک اینترنت

مدیریت ترافیک مصرفی اینترنت برای اعضای خانواده

دانلود نرم افزار فارسی کنتور ترافیک مصرفی اینترنت Counter Download v1.0 Farsi این برنامه که توسط سایت کافی نتIR طراحی و برنامه نویسی شده است یک برنامه ساده ، کم حجم و
در عین حال کاربردی است که بیشتر به درد کسانی می خورد در منزل خود چند نفر از رایانه متصل به اینترنت استفاده می کنند و مشخص نیست که چه کسی اینترنت را تمام می کند !

در این برنامه که می توانید چند کپی از نسخه قابل اجرا بنام اعضای خانواده ایجاد کنید ، مقدار حجم مثلا دو گیگ و محدودیت زمانی ایجاد می کنید و کاربر با Start زدن کنتور خود میزان حجم مصرفی خود را ثبت می کند.



بیوگرافی جکسون رادبون

نام اصلی : مونرو جکسون رادبون پنجم Monroe Jackson Rathbone
زمینه فعالیت : سینما
تاریخ تولد : ۱۴ دسامبر ۱۹۸۴ ‏(۳۱ سال)
محل تولد : سنگاپور
پیشه : بازیگر، موزیسین
سال‌های فعالیت : ۲۰۰۵ - تاکنون
همسر : Sheila Hafsadi (2013 حال )
فرزندان : 2

 

زندگینامه

مونرو جکسون رادبون (به انگلیسی: Monroe Jackson Rathbone) (زاده ۱۴ دسامبر ۱۹۸۴) بازیگر و موزیسین آمریکایی است. او عمده شهرت و محبوبیتش را به خاطر بازی در نقش جاسپر هیل در مجموعه فیلم‌های گرگ و میش و نقش سوکا در فیلن آخرین هواشکن بدست آورد.

او در سنگاپور متولد شد و سپس زندگی در مکانهای مختلفی، از اندونزی گرفته تا میدلند تگزاس را تجربه کرد. جکسون اولین بار تئاتر موزیکال را از انجمن تئاتر پیکویک پلیرز تگزاس شروع کرد که انجمنی آموزشی برای هنرمندان جوان می باشد. در سالهای ابتدایی و انتهایی دوران دبیرستان، توجه او به آکادمی هنری اینترلوکن جلب شد، مدرسه ای تخصصی در میشیگان که رادبون دوران حرفه ای آموزش تئاتر را در آن گذراند. پس از فراغت از تحصیل او تصمیم گرفت برای پیگیری رشته ی مورد علاقه‌اش به آکادمی سلطنتی اسکاتلندی موزیک و فیلم برود، اما درعوض به لس آنجلس رفت تا آزمایشی هیجان انگیز در مورد پرده ی سینما انجام دهد.

بعد از مدت کوتاهی اقامت در ال ای، جکسون نقشی در برنامه ی دیزنی 411 گرفت که هنرمندانی نظیر هیلاری داف و خواهران آلی و ای جی در آن حضور داشتند. او همچنین در سریالهای o.c. و نزدیک به خانه، به عنوان هنرپیشه ی مهمان ایفای نقش کرد. از جمله فیلمهای سینمایی او می توان به Molding Clay، دعای صبحگاه، و تراویس و هنری اشاره کرد.

در سال ۲۰۰۸ جکسون نقش ستوده شده ی جاسپر هیل خون آشام را در فیلم گرگ و میش بازی کرد که اولین قسمت از سری فیلمهای اقتباسی رمان مشهور استفانی مه یر بود. در سال ۲۰۰۹ رادبون نقش جرمی را در اس دارکو بازی کرد و در دنباله روی از این نقش، او رول قاتلی چند شخصیتی را در سریال ذهنهای جنایتکار ایفا کرد. او برای بازی در نقش سوکا در فیلم آواتار: آخرین هواشکن قرار داد امضا کرده که قرار است تا سال ۲۰۱۰ ساخته شود و اقتباسی از سری برنامه های انیمیشنی است.

جکسون خود نیز یک موسیقیدان است. او در اوقات فراغتش از فیلم و سینما، به موزیک، نویسندگی، خوانندگی و تهیه کنندگی می پردازد. باند موسیقی او که صد میمون نام دارد، تشکیل شده از خودش، دو نفر از دوستان نزدیک و قدیمی اش که در آکادمی اینترلوکن با آنها اشنا شده و چند نفر دیگر. باند صد میمون قصد دارد اولین آلبوم خود را که از ضبط اجراهای زنده ی گروه ساخته شده، اواخر امسال منتشر کند. از ساخته های دست خود جکسون میتوان به فیلم مستند پشت صحنه ی اس دارکو، فیلم کمدی درد است، و فیلم تلویزیونی جشنواره ی انتخابی هنرمندان نیکلودئون اشاره کرد.

 

Filmography
2005     River's End       
Close to Home     2005        
2006     Pray for Morning        
The O.C.     2006  
Beautiful People     2006     
2007     The Valley of Light       
The War at Home     2007       
Big Stan     2007             
2008     Senior Skip Day         
The Cleaner     2008  
Hurt     2008        
Young Again     2008        
Twilight     2008        
S. Darko     2009        
Dread     2009        
Criminal Minds     2009   
The Twilight Saga: New Moon     2009        
2010     The Last Airbender       
The Twilight Saga: Eclipse     2010    
No Ordinary Family     2010 
Girlfriend     2010        
2011     The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1        
Aim High     2011    
2012     Zombie Hamlet   
Cowgirls n' Angels     2012        
The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2     2012        
2013     White Collar   
NTSF:SD:SUV:     2013    
The Magic Bracelet     2013    
Live at the Foxes Den     2013        
2015     Finding Carter         
City of Dead Men     2015        
2016     Pali Road        

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود