لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



بیوگرافی سارا پاکستون

نام اصلی : سارا پاکستون Sara Paxton
تاریخ تولد : ۲۵ آوریل ۱۹۸۸ ‏(۲۸ سال)
محل تولد : وودلند هیلز، لس‌آنجلس
ملیت : آمریکایی
پیشه : بازیگر، مدل، خواننده
سال‌های فعالیت : ۱۹۹۶ تاکنون

 

زندگینامه

سارا پاکستون (به انگلیسی: Sara Paxton) (متولد ۲۵ آوریل ۱۹۸۸) یک بازیگر، مدل و خواننده آمریکایی است.او در کالیفرنیا بزرگ شد و در سنین کودکی بازیگری را آغاز کرد که بسیاری از نقش‌هایش تا قبل از سال ۲۰۰۴ نقش‌های جزئی در سینما و تلویزیون بوده است.او پس از بازی در سریالهای زندگی وحشیانه دارسی و سامرلند به شهرت رسید. پاکستون همچنین در فیلم‌های اسلیپ‌آور (۲۰۰۴) ، آکوامارین (۲۰۰۶) ، بازگشت به هالووین‌تاون، آخرین خانه سمت چپ (۲۰۰۹) ، سیدنی وایت (۲۰۰۷) و فیلم ابرقهرمان ۲۰۱۱ به ایفای نقش پرداخته است.

 

Filmography
1997     Liar Liar        
1997     You're Invited to Mary-Kate & Ashley's Christmas Party 
1998     Music from Another Room     
1998     Soldier    
1998     Tunnel Vision
1999     Durango Kids     
2001     The Ruby Princess Runs Away     
2003     Haunted Lighthouse
2004     Sleepover     
2006     Aquamarine     
2007     Sydney White     
2008     Superhero Movie    
2009     The Last House on the Left     
2011     The Innkeepers    
2011     Shark Night     
2011     Enter Nowhere      
2012     Static     
2013     Cheap Thrills     
2013     Liars All     
2014     Boys of Abu Ghraib     
2014     All Relative    
2015     Happily Ever After     
2016     Sundown 

   
Television
1996     Small Talk       
1997     NewsRadio  
1999     Working 
1999     Passions 
1999     Action
1999     SpongeBob SquarePants  
2000     Perfect Game  
2000     Geppetto
2000     Beyond Belief: Fact or Fiction
2001     Hounded
2001     Lizzie McGuire
2002     CSI: Crime Scene Investigation
2002     Greetings from Tucson  
2003     CSI: Miami
2004     Malcolm in the Middle 
2004     Will & Grace 
2004     Summerland
2004     Quintuplets
2004     Darcy's Wild Life
2006     Pepper Dennis
2006     Skater Boys 
2006     Return to Halloweentown
2007     The Party Never Stops: Diary of a Binge Drinker
2008     Wizards of Waverly Place
2009     Jonas
2009     The Beautiful Life: TBL
2012     Blue Eyed Butcher
2013     Lovestruck: The Musical
2013     Guys with Kids
2014     How to Get Away with Murder
2015     Stalker 
2015     Code Black
2016     Heartbeat
2016     Murder in the First
2017     Twin Peaks 

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:

رتبه این صفحه
امتیاز دهید
به کافی نت IR
امتیاز دهید