لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download
1398 Calendar Wallpaper

بیوگرافی کریس همسورث

نام اصلی : کریس همس ورث Chris Hemsworth
زمینه فعالیت : بازیگر
تاریخ تولد : ۱۱ اوت ۱۹۸۳ ‏(۳۳ سال)
محل تولد : ملبورن، ویکتوریا
ملیت : استرالیایی
سال‌های فعالیت : ۲۰۰۲-تاکنون
همسر : السا پاتاکی(۲۰۱۰-حال)
فرزندان : سه فرزند

 

زندگینامه

کریس هِمس وُرث (به انگلیسی:Chris Hemsworth) در ۱۱ اوت ۱۹۸۳ در ملبورن، ویکتوریا متولد شد. کریس یک بازیگر استرالیایی اهل ملبورن است که در فیلم‌هایی از جمله ثور و انتقام‌جویان وهمچنین با نقشی کوتاه در فیلم کابین در جنگل بازی کرده است. او همچنین در فیلم درحال ساخت ثور:تالار که ادامه ثور (فیلم) و ثور: دنیای تاریک می‌باشد نیز ایفای نقش می‌کند. او جوانتر از برادرش لوک همسورث و برادر بزرگ لیام همسورث است و هر دو برادرش نیز بازیگر هستند.

 

Filmography
2009     Star Trek       
2009     A Perfect Getaway     
2010     Ca$h     
2011     Thor    
2012     The Cabin in the Woods     
2012     The Avengers     
2012     Snow White and the Huntsman      
2012     Red Dawn     
2013     Star Trek Into Darkness
2013     Rush      
2013     Thor: The Dark World    
2015     Blackhat    
2015     Avengers: Age of Ultron     
2015     Vacation    
2015     In the Heart of the Sea     
2016     The Huntsman: Winter's War     
2016     Ghostbusters     
2016     Team Thor: Civil War - While You Were Fighting
2016     Doctor Strange
2017     Thor: Ragnarok

Television
2002     Guinevere Jones  
2002     Neighbours
2002     Marshall Law
2003     The Saddle Club
2004     Fergus McPhail
2004     Home and Away  
2006     Dancing with the Stars 
2015     Saturday Night Live 

Video games
2011     Thor: God of Thunder     Thor    


لطفا رای دهید !
(1 رای 5 از 5)

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود