لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



بیوگرافی تام هیدلستون

نام اصلی : تام هیدلستون Tom Hiddleston
زمینه فعالیت : سینما
تاریخ تولد :  ۹ فوریهٔ ۱۹۸۱ ‏(۳۵ سال)
محل تولد : لندن ،انگلستان
ملیت : انگلیسی
پیشه : بازیگر
سال های فعالیت : 2001 تاکنون

 

زندگینامه

تام هیدلستون (به انگلیسی: Tom Hiddleston) (زاده ۹ فوریه ۱۹۸۱) بازیگر انگلیسی است. او بیشتر به نام لوکی در دنیای سینمایی مارول در فیلم های ثور، انتقام‌جویان (فیلم ۲۰۱۲) و ثور:دنیای تاریک شهرت دارد.از فیلم‌های معروف او می‌توان به انتقام‌جویان، فقط عاشقان زنده می‌مانند و اسب کارزار اشاره کرد.

او متولد وستمینیستر در لندن، فرزند دیانا پاتریشیا، سرپرست هنری و مدیر سابق صحنه نمایش، و جیمز نورمن هیدلستون، یک شیمی دان میباشد. پدرش اهل گریناک در اسکاتلند و مادرش اهل سافلک در انگلستان است. خواهر کوچکتر او "اما" نیز یک بازیگر و خواهر بزرگترش "سارا" روزنامه نگاری در هند است. در سال های نوجوانی در ویمبلدون و سپس در آکسفورد بزرگ شده است. او در مدرسه مقدماتی مدرسه "دراگون" در آکسفورد و در سن ۱۳ سالگی به "اتون کالج" راه یافت. طی این مدت پدر و مادر او در پی طلاق بودند. هیدلستون تحصیل خود را در "پمبروک کالج" در دانشگاه کمبریح ادامه داد. در ترم دوم دانشگاه کمبریج، در ساخت "اتوبوسی به نام آرزو" حضور پیدا کرد. او به تحصیل در رشته بازیگری در آکادمی سلطنتی هنرهای دراماتیک ادامه داد و در سال ۲۰۰۵ فارغ التحصیل شد.

 

Filmography
2006     Unrelated           
2010     Archipelago         
2011     Thor         
2011     Midnight in Paris         
2011     War Horse        
2011     Friend Request Pending    
2012     The Deep Blue Sea        
2012     Out of Time
2012     The Avengers        
2012     Out of Darkness 
2013     Only Lovers Left Alive        
2013     Exhibition         
2013     Thor: The Dark World         
2014     Muppets Most Wanted     
2014     The Pirate Fairy
2015     Unity     
2015     Crimson Peak        
2015     High-Rise         
2015     I Saw the Light     
2017     Kong: Skull Island    
2017     Thor: Ragnarok
2018     Early Man


Television
2001     The Life and Adventures of Nicholas Nickleby     
2001     Conspiracy     
2001     Armadillo     
2002     The Gathering Storm     
2005     A Waste of Shame      
2006     Victoria Cross Heroes
2006     Suburban Shootout 
2007     Casualty     
2008     Wallander
2008     Miss Austen Regrets     
2009     Return to Cranford 
2009     Darwin's Secret Notebooks
2012     Robot Chicken
2012     Henry IV Part I and Part II      
2012     Henry V    
2013     Family Guy
2016     The Night Manager     
2016     Trollhunters

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:



{vote}
0
رتبه این صفحه
امتیاز دهید
به کافی نت IR
امتیاز دهید