Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی جرد لتو

نام اصلی : جرد جوزف لتو Jared Joseph Leto
نام های دیگر : برتولما Cubbins Angakok Panipaq
زمینه فعالیت : بازیگری، نوازندگی , کارگردان
ساز ها : گیتار , گیتار بیس, پیانو
تاریخ تولد : ۲۶ دسامبر ۱۹۷۱ ‏(۴۴ سال)
محل تولد : بووژر، لوئیزیانا
ملیت : آمریکایی
سال‌های فعالیت : ۱۹۹۴ - اکنون
خویشاوندان : شنن لتو (برادر)

 

زندگینامه

جرد جوزف لتو (به انگلیسی: Jared Joseph Leto) (زاده ۲۶ دسامبر ۱۹۷۱) یک بازیگر و خواننده و نوازندهٔ گروه راک ترتی سکندز تو مارس آمریکایی است، او پیش از آنکه به مطالعهٔ رشتهٔ هنر بپردازد به عنوان یک مدل بازیگر شناخته می‌شد، فیلم‌های معروفی که او  بازی کرده شامل روانی آمریکایی، الکساندر، مرثیه برای یک رؤیا، ارباب جنگ و آقای هیچ‌کس است. از جوایز مهم او در عرصه بازیگری می‌توان به: برنده اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل مرد و برنده جایزه گلدن گلوب بهترین بازیگر نقش مکمل مرد و برندهMTV Movie Awards برای فیلم «باشگاه خریداران دالاس» نام برد نقطه قابل توجه اینکه جارد لتو برای بازی در این فیلم بیش از ۳۰ پوند (۱۴ کیلوگرم) وزن کم کرده بود.

جرد لتو در ۲۶ دسامبر ۱۹۷۱ در ایالت لوئیزیانای ایالات متحده آمریکا متولد گردید، پدربزرگش اصالتاً از اسپانیایی‌های لوئیزیانا بود، مادرش کنستانت یک عکاس است، او همچنین دو برادر ناتنی از ازدواج دوم پدرش داراست، در سال‌های ۱۹۹۶ و ۱۹۹۷ لتو دوبار به‌عنوان یکی از پنجاه چهرهٔ زیبای جهان در مجلهٔ پیپل انتخاب شد.

 

Filmography
How to Make an American Quilt    1995
The Last of the High Kings    1996
Prefontaine    1997
Switchback    1997
Basil    1998
Urban Legend    1998
The Thin Red Line    1998
Black and White    1999
Fight Club    1999
Girl, Interrupted    1999
American Psycho    2000
Requiem for a Dream    2000
2000    Sunset Strip  
Highway    2002
Panic Room    2002
Alexander    2004
Lord of War    2005
Lonely Hearts    2006
Chapter 27     2007
Mr. Nobody     2009
Artifact     2012
Dallas Buyers Club     2013
Suicide Squad     2016
Blade Runner 2049     2017


لطفا رای دهید !
(2 رای 5 از 5)

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود